Giner promet recuperar les inversions per a València que Ribó ha condemnat al 0% d’execució

El portaveu de Cs censura la "gestió fake" del tripartit

El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha promés recuperar les inversions per a la ciutat de València que Joan Ribó ha condemnat al 0% d’execució.

“La realitat hui dia és que hi ha 13 delegacions de l’Ajuntament que no han invertit ni un euro. Ribó ha abandonat delegacions tan importants com la formació i l’ocupació, la inserció soci-laboral, la joventut, l’educació i l’habitatge”, ha dit Giner, que ha afegit: “Mentre en aquesta legislatura ha crescut la precarietat i l’atur juvenil registrat, Ribó i els seus socis de govern han donat l’esquena als ciutadans”.

A més, també es troben al 0% d’execució pressupostària àrees com a gestió de residus sòlids, conservació d’àrees naturals i Devesa-Albufera, energies renovables i canvi polític, qualitat ambiental, gestió de patrimoni municipal, cultura festiva, cementeris i intervenció de comptabilitat i pressupostos.

El portaveu de Cs ha censurat la “gestió fake” del tripartit: “Ribó no ha executat les inversions per falta de gestió”.

Fernando Giner ha incidit que l’execució pressupostària ha anat a pitjor al llarg d’aquests quatre anys. “Ribó va començar la seua legislatura amb 35,1 milions d’euros sense executar en 2015, que es van elevar a 45,3 en 2016 i a 69,2 en 2017. L’any va passar va aconseguir un nou rècord negatiu amb 93,1 milions d’euros promesos i sense executar”, ha assegurat.

Per a concloure, ha reiterat el seu compromís amb la baixada d’impostos amb un descens del 7% IBI, del 20% de l’impost de circulació als vehicles menys contaminants i del 95% de les plusvàlues. “Els negocis de nova creació veuran reduïts a la meitat les taxes i tributs municipals”, ha anunciat Giner.

CatalàEspañol