Globalis forma a 700 alumnes amb la col·laboració de Diputació i Ajuntament de Vila-real

La Fundació Globalis, amb el suport de la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Vila-real, ha organitzat dos projectes innovadors en els quals han participat 702 alumnes de diferents nivells educatius.
La iniciativa ‘Aula-Empresa’ és un programa enfocat a difondre els valors emprenedors i la cultura de la innovació i millorar les competències transversals entre els més joves de la província. Dins d’aquest programa s’han dut a terme onze xerrades en cinc municipis de la província, en què han participat més de 300 alumnes d’entre 9 i 12 anys de diferents centres educatius de primària.
Per la seua banda, el programa ‘Talent i Ocupació’, s’ha dirigit aquest any a uns 400 alumnes d’FP de Segorbe, Alcalà de Xivert, Castelló i Vila-real a través de sis xerrades formatives. Aquest aprenentatge té la finalitat de transmetre als futurs professionals les competències més valorades pels sectors als quals van dirigits els estudis de cada alumne, de millorar les seues habilitats i possibilitats d’introduir-se al mercat laboral d’una manera efectiva, a més de conéixer a empreses i emprenedors de la seua mateixa branca de coneixement perquè els futurs professionals puguen conéixer de primera mà la seua experiència i consells en la pràctica.
La directora de la Fundació Globalis, Maria Bellmunt, va aprofitar aquest contacte amb els joves per inculcar-los que “tots tenim la capacitat per innovar, i aquesta capacitat pot millorar-se a través de l’educació, la motivació i l’exemple. Estem convençuts que transformar la societat només és possible a través d’una voluntat col·lectiva de canvi”.

Al mateix temps que Bellmunt ha afirmat que “aquest projecte és pioner i únic, ja que apropa la innovació i l’emprenedoria a les aules per educar els més joves amb noves maneres i formes de coneixement”.

 

ValenciàEspañol