17.9 C
Valencia

Godella celebrarà la Setmana Europea de la Mobilitat del 16 al 22 de setembre

La setmana de la Mobilitat conclourà amb el Dia Mundial Sense Cotxes.

- Publicitat -AVL

Com ja és habitual durant els últims anys, l’Ajuntament de Godella s’uneix a la campanya de conscienciació de la Setmana Europea de la Mobilitat, dirigida a sensibilitzar a la ciutadania sobre les conseqüències negatives de l’ús irracional del cotxe, tant per a la salut com per al medi ambient.

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Godella realitzarà diferents activitats i iniciatives, sota el lema ‘Camina amb nosotro@s’, per a promoure l’ús del transport públic, la bicicleta i caminar. A més, cal destacar que durant eixa setmana l’autobús municipal serà gratuït.

La setmana de la Mobilitat conclourà amb el Dia Mundial Sense Cotxes, on s’animarà als ciutadans a deixar aquest mitjà de transport per un dia i provar nous mitjans de desplaçament.

La regidora de Medi Ambient, Natalia Garrido, ha afirmat que «aquesta iniciativa és fonamental per a conscienciar a la ciutadania que cal fer un ús més responsable del cotxe, ja que hi ha alternatives de transport més saludables i sostenibles, tant per a les persones, com per al medi ambient».

Pel que respecta al programa d’activitats durant aquests dies, començarà el 17 de setembre, amb la celebració d’una ruta amb bicicleta amb recorregut per diferents carrers de Campolivar. L’eixida tindrà lloc a les 18 h des de la porta principal del Pavelló Municipal d’Esports.

El dimecres 18 s’instal·larà en la plaça de l’Església un circuit de seguretat viària cedit per la DGT per tal que totes aquelles persones que ho desitgen puguen moure’s en patinet o bicicleta per dins d’aquest parc de mobilitat sostenible. L’activitat comptarà amb la col·laboració de la Penya Ciclista El Cantonet de Godella i tindrà lloc des de les 17:30 fins a les 20:00 hores.

Finalment, el dijous 19 es realitzarà un passeig pel centre històric de Godella, amb la col·laboració dels membres del Taller d’Història Local, que exerciran de guies i ens explicaran els edificis més antics i la seua història. L’eixida serà des del parc del Molí a les 17:30 hores i tindrà una durada aproximada de dues hora i mitja.

A més, com ja hem apuntat, entre el 16 i el 22 de setembre, l’autobús municipal serà gratuït.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Universitat Jaume I ha celebrat el solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

La rectora reivindica el valor de la ciència i aposta per la solidaritat en la inauguració del nou curs acadèmic

Cultura atorga el premi a la millor exposició a ‘Territorio y refugio’ de la galeria Luis Adelantado

El director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont ha entregat el premi

Conselleria informa dels acords en la Sectorial del Ministeri d’Educació i de Sanitat

Ahir es va reunir la sectorial i es van prendre nous acords que afecten el sistema educatiu. STEPV ha traslladat una sèrie d'incidències i propostes per a implementar urgentment

Aldaia i les muralles de València

Del 16 de setembre de 2020 al 10 de gener de 2021 al MUPA

Muro de Alcoy registra un altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 28 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 2 han mort a causa de la malaltia.
- Advertisement -

: Valencià