Godella comença les obres del cementeri municipal

El projecte té com a objectiu fer els treballs necessaris per a la reparació puntual d'algunes de les cobertes dels pavellons de nínxols.

PublicitatAVL

Les actuacions per a rehabilitar zones deficients del cementeri municipal, que es van aprovar en el ple ordinari del mes de setembre per unanimitat de tots els grups municipals, ja han començat.

El projecte té com a objectiu fer els treballs necessaris per a la reparació puntual d’algunes de les cobertes dels pavellons de nínxols a l’interior del Cementeri de Godella, ja que s’han produït enfonsaments. A més, estes reparacions milloraran la salubritat i la seguretat, a més de l’estètica.

PublicitatRovira  

En les zones afectades s’observen enfonsaments de teules en les seues cobertes que, a vegades, han provocat al seu torn l’enfonsament de la part superior dels nínxols. Cal tindre present que estos pavellons de nínxols van ser executats en el seu moment en obra de paleta, és a dir, en nínxols no prefabricats. En qualsevol cas, es tracta de deficiències no estructurals, ja que no s’han detectat trencaments o desplaçaments de cairats.

El regidor d’Obres, Fernando Oliveros, apunta que era una necessitat realitzar de manera urgent este projecte, que ha qualificat de “sensible, ja que estem parlant del cementeri municipal”.

“El manteniment d’esta mena de recintes és fonamental per al seu sosteniment i subsistència en les seues funcions”, ha afegit l’edil.

Amb estes mesures de rehabilitació, que compta amb 14.600 euros de pressupost de crèdit extraordinari, s’aconseguirà millorara l’àmbit de l’actual recinte del ‘Campo Santo’.