15.7 C
Valencia

Godella fomenta el comerç local i de proximitat durant les festes nadalenques

La campanya està consolidada en els grans valors del comerç local, exemplificats en cadascun dels més de 100 establiments establits a Godella.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Godella ha llançat una nova campanya per a fomentar el consum en els comerços i establiments locals en una època tan important com Nadal.

La crisi sanitària provocada per la COVID-19 ha llastrat els ingressos dels comerços locals durant els últims mesos. Per este motiu, la Regidoria de Consum, dirigida per Teresa Bueso, busca conscienciar a la població perquè acudisca a les tendes i comerços de Godella per a les seues compres nadalenques.

La campanya està consolidada en els grans valors del comerç local, exemplificats en cadascun dels més de 100 establiments establits a Godella.

La proximitat, l’atenció personalitzada, la vida que ofereix la compra en el municipi o la varietat dels establiments són algunes de les raons per les quals la ciutadania ha de fer les seues compres sense eixir de Godella.

- Publicitat -

Teresa Bueso, regidora de Comerç de Godella, ha explicat la importància del consum a Godella per a “fomentar l’economia local i ajudar a totes les persones que fan un gran esforç per a mantenir viu el nostre comerç”.

“Sabem que la pandèmia provocada per la COVID-19 ha afectat greument tant als comerços com a les economies familiars. Per eixe motiu, des de l’Ajuntament volem posar el nostre granet d’arena per a incentivar el consum de proximitat en els comerços que tenim al costat de casa”, ha continuat la regidora.

- Publicitat -

Finalment, Bueso ha enviat un missatge de suport a comerciants i consumidors: “Necessitem que tots fem un esforç per a continuar gaudint de fer la compra a les tendes del nostre poble i, per eixe motiu, tractar de quedar-nos a Godella per a continuar fent que l’economia circular es quede a casa”.

Executats els treballs de neteja de la zona inundable del parc de Sonitas de Godella

D’altra banda, ja s’han executat els treballs de neteja de la zona inundable del parc de Sonitas de Godella, situat en el Barranc dels Frares. Estes labors, que ha realitzat l’empresa Gesios de Levante, s’han dut a terme després que fora un dels projectes triats per la ciutadania en els pressupostos participatius.

Les labors realitzades s’han centrat en desbrossament de la zona, la poda i el refaldeig dels arbres que es troben en la zona, així com la retirada dels residus existents que procedeixen dels contenidors pròxims.

En concret, la neteja s’ha realitzat en el tram des del carrer Bouganvillies fins al pavelló municipal de Godella.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,650FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià