La mare dels xiquets de Godella pateix una crisi nerviosa i és traslladada a una cel·la individual

La mare que presumptament va assassinar als seus dos fills dijous passat a Godella ha patit una crisi nerviosa a la presó valenciana de Picassent el que ha obligat la direcció del centre a recloure-la en una cel·la individual amb un cristall des d'on és vigilada per altres dues recluses de suport.

La mare que presumptament va assassinar als seus dos fills dijous passat a Godella ha patit una crisi nerviosa a la presó valenciana de Picassent el que ha obligat la direcció del centre a recloure-la en una cel·la individual amb un cristall des d’on és vigilada per altres dues recluses de suport.

Fonts penitenciàries han indicat que l’incident es va produir ahir entorn de les 14.00 hores quan la interna, havent dinat, es dirigia a la cel·la del mòdul d’infermeria juntament amb altres dues recluses que el centre ha designat com a preses de suport.

En aqueix moment, segons el relat de les fonts consultades, la reclusa va començar a dir que tenia por de fer mal a les dues internes i va eixir corrent cap al pati en actitud nerviosa i agressiva.

Finalment, unes funcionàries van aconseguir reduir a la interna, que va ser conduïda a una cel·la individual que compta amb una de les seues parets acristaladas i que està contigua a una altra cel·la on romanen les altres dues preses de suport.

Després de l’ordre d’ingrés a la presó el diumenge, la direcció de la presó de Picassent va acordar que la dona fóra reclosa en el seu mòdul d’infermeria, on se situen els serveis sanitaris del centre i, en plantes superiors, les cel·les.

A més la presó va decidir que la dona fóra inclosa en el protocol antisuicidis, per la qual cosa compta amb vigilància addicional de dues preses.

Publicitat