Busquen a dos menors a Godella desapareguts després d’una discussió dels pares

Inicialment, segons les mateixes fonts, es va donar per desapareguda a la mare i als dos fills, però la Guàrdia Civil va localitzar en una zona pròxima a l'habitatge a la dona amb vida -no s'ha informat sobre el seu estat- amb la intervenció de diverses patrulles amb gossos

Un parell d'agents que participen en el dispositiu de cerca. EFE

La Guàrdia Civil cerca a dos menors, un de pocs mesos d’edat i un altre de tres anys, desapareguts a Godella, en l’àrea metropolitana de València, després d’una discussió dels seus pares, segons han explicat a EFE fonts de la investigació.

Pel que sembla, va ser un veí de la localitat qui va posar en alerta a les forces de seguretat després de ser testimoni de l’altercat.

Inicialment, segons les mateixes fonts, es va donar per desapareguda a la mare i als dos fills, però la Guàrdia Civil va localitzar en una zona pròxima a l’habitatge a la dona amb vida -no s’ha informat sobre el seu estat- amb la intervenció de diverses patrulles amb gossos.

A conseqüència d’aquesta baralla, la dona va abandonar el domicili familiar i l’home es va quedar amb els xiquets, encara que de moment es desconeix què ha pogut ocórrer després, han indicat les mateixes fonts.

Tant el pare com la mare estan actualment prestant declaració en la caserna de la Guàrdia Civil de Montcada, encara que fonts de la investigació han indicat que de moment no hi ha detinguts.

En l’operatiu de cerca participa un helicòpter de la Guàrdia Civil, patrulles amb gossos, membres de protecció civil i agents de la Policia Local de Godella, ha informat l’alcaldessa d’aquesta localitat, Eva Sanchis.

Publicitat