Godella tindrà un espai permanent d’exposicions en l’entorn digital

Amb l'aparició del nou portal web de Villa Eugenia, els usuaris podran consultar les exposicions programades sense limitacions geogràfiques ni espacials.

L’Ajuntament de Godella, a través de la Regidoria de Cultura, ha presentat un nou espai (www.villaeugenia.godella.es) permanent d’exposicions en l’entorn digital perquè totes les mostres que passen pel Centre d’Art Villa Eugenia també es puguen gaudir a través de les noves tecnologies.

Durant els primers mesos de la pandèmia provocada per la COVID-19, l’espai d’exposició de Vila Eugenia va haver de mantenir tancat pels protocols i normes de seguretat que van aconsellar les autoritats sanitàries. Davant tal situació, l’àrea de Cultura de Godella va reaccionar per a fer front a este problema que ha provocat que nombroses exposicions previstes per als mesos de març a juny no pogueren exhibir-se físicament en Villa Eugenia.

Amb l’aparició del nou portal web de Villa Eugenia, els usuaris podran consultar les exposicions programades sense limitacions geogràfiques ni espacials. De fet, els artistes comptaran amb un espai infinit per a mostrar les seues obres de manera permanent sense aferrar-se a dates i horaris.

Tatiana Prades, regidora de Cultura de Godella, ha presentat esta nova iniciativa virtual durant la inauguració de l’exposició Espai Propi en Villa Eugenia, que va comptar amb la presència i participació de l’alcaldessa Eva Sanchis i Josep Ferriol, comissari de la mostra.

Prades ha indicat que esta iniciativa virtual serà fonamental per a la promoció de la cultura a Godella: “Este nou espai permanent d’exposicions en l’entorn digital suposarà un gran impuls per al sector cultural del nostre poble, a més d’una eina imprescindible per als nostres artistes locals”.

“La COVID-19 ha propiciat nombrosos canvis en el món. La creació de www.villaeugenia.godella.es és la nostra resposta a un problema que va afectar greument la cultura de Godella. Esta web es convertirà en una oportunitat per a tots els amants de la cultura del nostre municipi”, ha agregat Prades.

CatalanSpanish