Especialistes valoraran l’estat mental de la mare dels xiquets de Godella

La mare dels dos menors trobats morts a Godella i sospitosa d'aquest crim ha sigut traslladada a un centre hospitalari perquè es determine, per part d'especialistes, si està en condicions mentals de prestar declaració

La Guàrdia Civil investiga la mort a Godella de dos menors -un xiquet de tres anys i mig i una xiqueta de tot just cinc mesos- que van ser trobats enterrats. EFE

La mare dels dos menors trobats morts a Godella i sospitosa d’aquest crim ha sigut traslladada a un centre hospitalari perquè es determine, per part d’especialistes, si està en condicions mentals de prestar declaració, segons han informat EFE fonts de la investigació.

Tant la mare com el pare dels xiquets, un de tres anys i mig i la seua germana de cinc mesos, han sigut detinguts com a sospitosos d’un delicte d’homicidi i previsiblement seran posats demà a la disposició del Jutjat d’Instrucció número 4 de Paterna, que ha decretat el secret de les actuacions.

L’objecte de l’anàlisi sanitària al qual serà sotmesa la mare servirà per a determinar si es troba en condicions mentals de prestar declaració, sense perjudici que en un futur i en cas que se sol·licite per l’autoritat judicial, puga ser sotmesa a noves proves, per part de mèdics forenses, amb la finalitat de valorar la seua imputabilitat.

Els resultats de l’autòpsia que es practique als menors determinarà el motiu de la seua defunció que, de moment, no ha sigut concretat per la Guàrdia Civil, que porta les investigacions.

Publicitat