Els pares de Godella, en la infermeria de la presó amb protocol antisuicidi

Els pares dels dos xiquets trobats morts dijous passat a Godella romanen reclosos a la presó de Picassent, concretament en la infermeria de cada mòdul i sotmesos a protocol antisuicidi, per la qual cosa tots dos compten amb vigilància addicional d'un altre pres de suport.

Els pares dels dos xiquets trobats morts dijous passat a Godella romanen reclosos a la presó de Picassent, concretament en la infermeria de cada mòdul i sotmesos a protocol antisuicidi, per la qual cosa tots dos compten amb vigilància addicional d’un altre pres de suport.

El titular del Jutjat d’Instrucció número 4 de Paterna va decretar el dissabte l’ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança per al pare dels dos fills, un xiquet de tres anys i mig i un bebé de cinc mesos, en tant que ahir va acordar la mateixa mesura per a la mare, a la qual considera autora del crim.

Rovira  

El jutge es va desplaçar al centre hospitalari de Llíria per a prendre declaració a la detinguda i va dictar després l’ordre d’empresonament, per la qual cosa va ser traslladada a la presó de Picassent.

Fonts pròximes a la investigació del cas han indicat que, després de complir el procediment habitual de l’ingrés a la presó com la presa de petjades, fotografies i entrevistes amb el servei mèdic, la direcció de la presó va prendre la decisió que tant ell com ella ingressaren directament en les dues infermeries que hi ha en la presó, la dels homes i la de dones.

A més, va acordar posar en marxa el protocol antisuicidi, la qual cosa significa que tant el pare com la mare dels xicotets compten amb la vigilància d’un altre reclús considerat de confiança per a la presó i denominat “pres de suport” o “ombra”.

Fuentes de la investigació van assenyalar el dissabte que pel que sembla la dona pateix desequilibri mental i tenia al·lucinacions, i el dia de la defunció dels xiquets va tindre un brot psicòtic.

PublicitatJuega Limpio Orihuela