20 C
Valencia

Godella ja té Pla d’Igualtat

El ple de l'Ajuntament de Godella del passat mes d'abril va aprovar el seu Pla d'Igualtat Municipal per unanimitat de tots els grups polítics.

- Publicitat -AVL

El ple de l’Ajuntament de Godella del passat mes d’abril va aprovar el seu Pla d’Igualtat Municipal per unanimitat de tots els grups polítics.

Es tracta d’un document realitzat per l’empresa Felidarity i impulsat per la Regidoria d’Igualtat, que recull les principals línies d’acció en matèria d’igualtat del consistori.

L’objectiu d’este pla es fomenta i potenciar la igualtat real entre dones i homes en tot el municipi de Godella, basada en el respecte, el diàleg, la justícia i l’equitat, i que aqueixa igualtat d’oportunitats siga un eix transversal en tots els seus àmbits. A més servirà com a instrument pràctic i d’utilitat per a actuar sobre les possibles desigualtats i bretxes de gènere que persistisquen en el nostre municipi.

Les actuacions d’este pla s’han elaborat basant-se en els principis d’igualtat de tracte i d’oportunitats, d’igualtat i perspectiva de gènere, d’avaluació de l’impacte de gènere, d’igualtat, de transversalitat, d’apoderament, de participació i de diversitat.

El Pla Municipal d’Igualtat gira entorn de 7 eixos d’actuació, objectius i mesures que abasten diferents àrees, com són la promoció de la igualtat, prevenció de desequilibris per raó de sexe, l’atenció a dones en contextos d’especial vulnerabilitat, la igualtat en l’àmbit laboral, la conciliació de la vida familiar, professional i personal, pressupostos amb perspectiva de gènere, o la violència de gènere.

L’Ajuntament de Godella presentarà al municipi el seu pla una vegada superat l’estat d’alarma.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,705FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià