Godella crea un pla d’ocupació per a pal·liar els efectes de la COVID-19

Els contractes d'este Pla d'Ocupació seran de cinc mesos.

L’Ajuntament de Godella ha creat un pla d’ocupació per a contractar 15 persones de manera temporal durant cinc mesos per a pal·liar els efectes de la crisi de la COVID-19 en els més afectats.

Davant la demanda d’ocupació originada per la crisi de la Covid-19 per part de la ciutadania de Godella, la corporació ha estimat oportú invertir un total de 144.509,05 euros en l’execució d’este programa d’ocupació.

De fet, el pla és per a pal·liar l’increment en la demanda d’ocupació produïda per la Covid-19, que ha llastrat l’economia de milers de persones.

Les àrees d’urbanisme i trànsit, informàtica, AEDL, medi ambient, comerç, agricultura i serveis municipals seran les que reben a estes persones que s’han vist afectades per les conseqüències econòmiques de la crisi sanitària.

Teresa Bueso, regidora d’Ús de l’Ajuntament de Godella, ha assegurat que este programa servirà per a ajudar a la gent que més el necessita i que està passant per un mal moment. “Sabem que la crisi de la COVID-19 ha produït greus problemes en moltes famílies i, per este motiu, estem posant tots els recursos disponibles per a ajudar als que més dificultats estan passant”, ha indicat l’edil.

“Farem un important esforç perquè les persones contractades desenvolupen el seu treball en les diferents àrees de l’Ajuntament durant cinc mesos. Així mateix, continuarem treballant per a ajudar a la nostra ciutadania en estos mesos de crisis i desassossec provocats pel coronavirus”, ha finalitzat Bueso.

CatalanSpanish