Godella rep el premi al Foment de l’Agricultura i l’Agroecologia Municipal concedit per la FVMP

L'alcaldessa ha expressat la seua alegria i agraïment per rebre este premi, assenyalant que és "la recompensa a 20 anys d'esforç".

L’Ajuntament de Godella ha sigut guardonat en la tercera edició dels Premis al Bon Govern, en la categoria de Foment de l’Agricultura i l’Agroecologia Municipal, per les bones polítiques agràries que ve desenvolupant des de fa anys.

Estos premis, impulsats per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), tenen com a objectiu reconéixer les bones pràctiques municipals i promoure la qualitat de les polítiques públiques en l’àmbit local.

L’alcaldessa i regidora d’Agricultura de Godella, Eva Sanchis, ha sigut l’encarregada de recollir el guardó en la gala celebrada divendres passat en el Centre Cultural El Carme, que va estar presidida pel vicepresident del FVMP i alcalde d’Alzira, Diego Gómez i el Director General de l’Administració Local de la GVA, Toni Such.

L’alcaldessa ha expressat la seua alegria i agraïment per rebre este premi, assenyalant que és “la recompensa a 20 anys d’esforç”. A més, Sanchís ha afegit: “el vertader premi seria que les persones que treballen la nostra terra i mantenen viu el nostre paisatge de l’horta puguen viure dignament del seu treball”.

Amb esta iniciativa, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha decidit impulsar i consolidar la gran tasca municipalista que realitzen els milers i milers de regidors i regidores en totes les comarques valencianes.

CatalanSpanish