28.2 C
Valencia

Godella presenta el nou grup de govern de Compromís i PSPV-PSOE

Com a novetat, cal destacar la creació de la nova regidoria de Turisme, i el fet que la regidoria de Festes anirà lligada a l’alcaldia, és a dir, els dos primers anys estarà gestionada per Eva Sanchis i els dos següents per Teresa Bueso

- Publicitat -AVL

El nou grup de govern de l’Ajuntament de Godella s’ha presentat este matí davant el personal de la casa. Compromís i PSOE, amb quatre regidors cadascun, s’alternaran l’alcaldia durant la present legislatura, gràcies a l’acord que se signà abans del ple d’investidura, amb el suport d’Unides Podem-EU, que romandrà en l’oposició.

En l’acte, que ha tingut lloc en el saló de plens, s’ha fet públic este acord de govern, que es pot consultar en el document adjunt i que fa alcaldesses a Eva Sanchis i Bargues (Compromís) des de juny de 2019 fins a juny de 2021, i a Teresa Bueso (PSOE) des de juny de 2021 fins a juny de 2023.

En virtut d’este acord, el govern de l’Ajuntament de Godella es compromet a promoure la igualtat real efectiva com a eix d’actuació del govern, promovent polítiques transversals de foment de la igualtat mitjançant, entre altres coses, l’execució del pla d’igualtat en tot el municipi, promoure el respecte al medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic com un altre eix d’actuació, a través d’accions transversals que fomenten la reducció del consum i l’aposta per les energies netes.

D’igual forma, el govern promourà com a eix transversal d’actuació l’atenció a la ciutadania, la transparència i la prestació del servei públic, garantint la contestació a tots els escrits i la realització de cartes de serveis i procediments de tots els departaments. I, sobretot, garantirà i prioritzarà el benestar social de les persones i el seu dret a una vida digna.

A més d’estes línies generals, el pacte de govern inclou acords en matèries concretes de les distintes regidories, que queden distribuïdes de la següent manera:

Fernando Oliveros (PSOE): Esports, Obres, Serveis Municipals, Seguretat Ciutadana, Personal i Memòria Democràtica.

Tatiana Prades (Compromís): Cultura, Biblioteca, Infància i Joventut, i Promoció del Valencià.

Teresa Bueso (PSOE): Educació, Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç, i Igualtat.

Carles Albert Duran (Compromís): Urbanisme i Trànsit.

Natalia Garrido (PSOE): Contractació, Medi Ambient i Participació Ciutadana.

Adolf Rodríguez (Compromís): Comunicació, Modernització, Transparència, Agermanament i Turisme.

Antonio Segura (PSOE): Hisenda i Atenció a la Ciutadania.

Eva Sanchis (Compromís): Benestar Social i Salut Pública, Festes i Agricultura.

Com a novetat, cal destacar la creació de la nova regidoria de Turisme, i el fet que la regidoria de Festes anirà lligada a l’alcaldia, és a dir, els dos primers anys estarà gestionada per Eva Sanchis i els dos següents per Teresa Bueso. A més, Biblioteca i Promoció del Valencià passen a gestionar-se de manera conjunta dins de l’àrea de Cultura, i Joventut inclourà també la secció dedicada a la Infància.

Per últim, s’han nomenat les tinences d’alcaldia: Teresa Bueso (primera), Tatiana Prades (segona), Fernando Oliveros (tercer) i Carles Duran (quart). La representació en les entitats supramunicipals es repartira d’una forma lògica, en funció de les distintes regidories assumides per cada polític.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,750FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Un article destaca el treball del professor Juan Andrés de l’UJI on es demostra per primera vegada la inhibició del SARS-CoV-2

Una publicació internacional qualifica de capdavanter el treball de recerca del professor Juan Andrés de l'UJI on es demostra per primera vegada la inhibició del SARS-CoV-2.

L’Ajuntament reparteix 150 lots anti Covid-19 als comerços de Moncofa

El consistori reforça el seu suport al comerç local com a dinamitzador de l'economia i ocupació del municipi.

Ferides dos persones en un accident entre dos cotxes a Vila-real

Dos persones han resultat ferides este matí en un accident de trànsit entre dos cotxes a Vila-real.

Agricultura confirma dos casos covid-19 de temporers a València

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, confirma que durant la campanya citrícola s'han registrat ja dos casos positius de coronavirus que han afectat set persones a la província de València.

La Federació de Falles d’Especial presenta “Una Festa per a Tots”

Baix el lema 'Més solidària que mai', la proposta d'activitats contribuirà a reactivar l'activitat fallera.
- Advertisement -

: Valencià