Godella regala llibres als xiquets com a premi pel seu comportament

L'Ajuntament de Godella, a través de la regidoria de Festes, ha regalat llibres de l'escriptor local Carles Cano a les xiquetes i xiquets de la localitat per a fomentar la lectura en valencià durant estes festes nadalenques. Els llibres van acompanyats d'una carta de l'autor.

La intenció de la Corporació és fer que durant estes festes nadalenques, els escolars de Godella gaudisquen de la passió de llegir en el seu temps lliure i tinguen una compensació per la no celebració de la cavalcada i de tantes altres festes que no s’han celebrat enguany.

Eva Sanchis, alcaldessa de Godella, ha indicat que esta iniciativa servirà per a “acostar la lectura i la cultura a totes les xiquetes i xiquets del nostre poble durant les seues vacances”.

“Volem fomentar la lectura al nostre poble i regalar un llibre als nostres veïns més joves durant estes festes servirà perquè la cultura arribe a totes les llars del municipi”, ha afegit Sanchis.

D’altra banda, s’ha creat l’etiqueta #LlibresPerFestes en xarxes socials perquè les mares i pares compartisquen eixos instants dels nostres escolars en els quals gaudeixen de la lectura en valencià gràcies a la iniciativa municipal.CatalanSpanish