20.2 C
Valencia

Godella reparteix tiquets per al Castell de Sant Bertomeu

Cada persona pot passar per l'Ajuntament, esta setmana, de 9 a 14 hores, i agafar un màxim de 4 tiquets, aportant nom i DNI de cada assistent. La nit del 24 d'agost, una vegada dins del recinte, s'hauran de complir totes les mesures de seguretat pertinents.

- Publicitat -AVL

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Godella ha començat a repartir este dilluns, 17 d’agost, els tiquets per al Castell de Sant Bertomeu 2020 que enguany dispararà Ricardor Caballer i que començarà a la mitjanit (00.00 hores). Declarat Bé d’Interés Turístic Local, és una de les celebracions més estimades pel veïnat.


Els tiquets seran gratuïts però imprescindibles per a accedir a la Plaça Magdalena Sofia (l’entrada del Parc del Molí) i hi ha tres modalitats: per a majors de 60 anys, un per a famílies i un altre per a públic general. Cada persona pot passar per l’Ajuntament, esta setmana, de 9 a 14 hores, i agafar un màxim de 4 tiquets, aportant nom i DNI de cada assistent. La nit del 24 d’agost, una vegada dins del recinte, s’hauran de complir totes les mesures de seguretat pertinents. El mateix sistema s’utilitzarà per a veure la minimascletà que es prepara per al mateix migdia, al Carrer Major.


La declaració com a Bé d’Interés Turístic ha donat un impuls més al castell de focs artificials que, cada estiu reuneix a centenars de persones en l’entrada de Godella, de cara a l’horta, per acomiadar les festes patronals amb un moment entranyable i emotiu.


Segons ha assegurat l’alcaldessa de Godella i regidora de Festes, Eva Sanchis: “Hem decidit mantenir’l per tot el que suposa per al veïnat de Godella. Es controlaran els accessos amb mesurament de temperatura a l’entrada, les persones assistents s’hauran de posar gel hidroalcohòlic i en tot moment hauran de tindre posada la mascareta i mantenir la distància personal. Esperem gaudir molt de la disparada de Ricardo Caballer en este primer castell després que haja sigut declarat Bé d’Interés Turístic Local”, ho ha conclòs Sanchis.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,743FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de coronavirus a l’Eliana

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 104 persones malaltes

Benifairó de les Valls registra un brot de coronavirus per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 6 persones malaltes

Sumacàrcer registra un brot gran de coronavirus amb 15 casos

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat detecta tres brots de coronavirus a Ontinyent per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 233 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Castelló de la Plana per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià