Godella celebra el seu Vermut al Mercat

Godella celebra el pròxim dissabte el seu primer Vermut al Mercat, amb preus assequibles i activitats per a tota la família.

Publicitat

Godella celebra el pròxim dissabte el seu primer Vermut al Mercat, amb preus assequibles i activitats per a tota la família.

El Mercat de Venda Directa de Godella s’omplirà d’activitats els primers dissabtes de cada mes amb l’activitat “Vermut al Mercat”, amb beguda i aperitiu a preus assequibles.

PublicitatRovira  

La iniciativa arranca el pròxim dissabte a les 12.30 hores amb un taller de construcció de guitarres amb material reciclat. A més l’associació “Per l’Horta” presentarà el seu calendari “Fem horta possible”.

Més tard, a les 13.30 hores, els assistents podran gaudir del concert que oferirà el grup de música Méter Manorara.

Tot això amenitzat amb begudes i aperitius a preus saludables.

Es clausura el Projecte de Formació Intensiva Professional de Dansa Contemporània Gerard Collins

D’altra banda, la companyia de dansa Gerard Collins ha clausurat hui el seu projecte de Formació Intensiva en el Teatre Capitoli de Godella.

Els quinze alumnes i alumnes, que han rebut durant tres mesos la formació d’especialitats com a Ioga, Acrobàcia, Tècnica Contemporània, Coreografia i Composició, han compost mostres coreogràfiques de dansa clàssica i contemporània que han interpretat davant el públic assistent al teatre.

La directora del projecte, Mamen García, s’ha mostrat orgullosa del resultat de la formació i ha agraït a l’Ajuntament de Godella, en concret a la Regidoria de Cultura, la seua dedicació i suport en aquesta mena d’iniciatives.

Així, la companyia de dansa Gerard Collins torna a demostrar la seua aposta per la formació de ballarins i ballarines i actors i actrius a partir dels 16 anys, ja que l’objectiu del ‘Projecte de Formació Intensiva Professional de Dansa Contemporània Gerard Collins’ és projectar els joves talents i impulsar-los cap a la professionalització de les seues carreres.

La regidora de Cultura, Tatiana Prades, ha presentat l’acte: “Estem molt satisfets amb el projecte que ha realitzat la companyia de dansa Gerard Collins. La nostra intenció és dotar a les persones que vulguen formar-se en les disciplines artístiques d’eines perquè puguen desenvolupar la seua carrera professional. Estudiarem la possibilitat de continuar oferint formacions d’aquest tipus, a causa de la demanda que ha tingut aquest curs”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela