GOIKO repartirà hui dilluns 10.000 hamburgueses gratis

Les hamburgueses a regalar seran les Kevin Bacon.

L’empresa GOIKO, fundada per Andoni Goicoechea en 2013 ha llançat una grandíssima oferta en tots els locals d’Espanya, on repartirà hui gratuïtament 10.000 hamburgueses entre les 19 i les 20 hores.

Les hamburgueses a regalar seran les Kevin Bacon: L’hamburguesa ‘Kevin Bacon’ és la més famosa de ‘GOIKO’. Es tracta d’una hamburguesa feta amb carn mesclada amb bacon, ceba crunchy i formatge americà. Cal recordar que es només es regalaren les hamburgueses en les comandes per a portar.

Rovira  

GOIKO és una empresa fundada per un veneçolà anomenat Andoni Goicoechea (d’ascendència basca) que va arribar a Madrid per a ser Mèdic Intern Resident (MIR) de geriatria a l’Hospital de La Paz. Amb una mica de diners prestats, al costat del seu pare† i la seua germana, van dissenyar la primera carta del restaurant. Es van plantejar fer una hamburgueseria gurmet, amb la màxima qualitat i atenció. Així va sorgir GOIKO.

Els principis van ser difícils, era un local de tot just 30 cadires que ningú coneixia i on ningú entrava, però gràcies a la qualitat del producte, el servei i l’experiència, la qual cosa semblava impossible es va aconseguir. Ara, la marca prepara els seus pròxims passos, que contemplen la expansió internacional”, ha assegurat la companyia.

PublicitatJuega Limpio Orihuela