Èxit de participació en l’I torneig de golf solidari d’APPI Almussafes

Organitzat per l'Associació de Parcs i Polígons Industrials, l'Ajuntament d'Almussafes i Foressos Golf, el campionat, que té com a beneficiari dels donatius a La Creu Roja Espanyola, s'estrena com un nou esdeveniment esportiu solidari de les àrees industrials d'Almussafes

La iniciativa, que va combinar solidaritat i esport, va oferir una classe d’iniciació, en la que totes les persones que van voler participar i a pesar de no tractar-se de jugadors experimentats, van poder formar part. Com invitat especial, va assistir l’alcalde d’Almussafes, Toni González, el qual va disfrutar del clínic i a més va ser l’encarregat d’entregar els principals premis del Torneig.

Els vencedors en les distintes categories van ser Fernando Gallec Alzamora, del Saler Camp, en primera categoria; Pablo Gómez Carrión, de Requena, en la segona; i Alfredo Argiles Perelló, de l’ICAV, va finalitzar com primer classificat Scratch.

El Clot 5 del Torneig va recaptar donatius dels participants, que serviran perquè Creu Roja continue recolzant projectes compromesos amb la humanitat i apel·lant a la construcció d’un món més just. Des d’APPI afirmen que “El ‘Clot solidari’ s’integra dins de les accions que la nostra associació porta fent des de fa dos anys com a part de la RSE, aprofitant el golf com a vehicle en este cas”.

Durant el matí es van oferir moltes altres activitats. Gràcies a la col·laboració de Vedat Mediterrani, els assistents van disfrutar d’una exposició de cotxes Ford d’Alta Gamma, alguns d’ells fabricats en la planta d’Almussafes com el Ford Smax y el Mondeo Vignale. Junt amb estos dos models van acompanyar els jugadors en el Torneig un Ford Edge blanco i el cotxe més desitjat pels jugadors, un Ford Mustang rojo, el qual disfrutarà un dels jugadors durant un cap de setmana, l’afortunat del sorteig va ser Francisco Belda Asensio.

Este no va ser l’únic sorteo que se va oferir als participants, ja que també es regaló  un cap de setmana en un Parador, gentilesa de Securitas, productes de bellesa masculí i un servici gratis de Centro tres (perruqueries de cavallers de El Corte Inglés de Nou Centre i Colom) i molts productes més.

“L’organització d’un esdeveniment esportiu d’este tipus requerix sempre de molt de temps i dedicació, a més d’açò, l’ajuda, col·laboració i suport dels patrocinadors és fonamental”, constaten dónes d’APPI. De fet, enguany han comptat amb l’ajuda i interés de grans empreses com CBRE, Vedat Mediterrani, Securitas i Yoingolf, entre moltes altres que han volgut estar presents i ser part activa del torneig, oferint premis i sortejos entre els participants.