Gómez (PSPV) deixa fora de la seua llista per a l’alcaldia de València a Sarrià i Menguzzato

La candidata del PSPV-PSOE a l'alcaldia de València, Sandra Gómez, ha presentat la llista electoral per a les eleccions municipals amb una proposta de 33 noms entre els quals no figura ni l'actual regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ni l'edil de Seguretat Ciutadana, Anaïs Menguzzato.

La candidata del PSPV-PSOE a l’alcaldia de València, Sandra Gómez, ha presentat la llista electoral per a les eleccions municipals amb una proposta de 33 noms entre els quals no figura ni l’actual regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ni l’edil de Seguretat Ciutadana, Anaïs Menguzzato.

En aquesta proposta de candidatura municipal, que haurà de ser aprovada el pròxim 17 de març pel comité federal i que ha sigut presentada aquest dimecres per l’executiva comarcal del partit, sí que figuren els actuals regidors d’Hisenda, Ramón Vilar, i de Sanitat, Maite Girau, segons ha informat el PSPV-PSOE.

Entre els noms, a més de Gómez, Vilar i Girau, estan Emiliano García, Maite Ibáñez, Elisa Valía, Aarón Cano, Pilar Bernabé, Borja Sanjuán, Mar Marín, Javier Mateo, Antonio Pla, PaulinaCardona, José Melgares, Eloína Íñiguez, Javier García Safont, Gemma Pérez i Alessio Curtí.

Els segueixen Lorena Ramírez, Pablo Ruíz, Adoración Cabrejas, Juan Pedro Navarro, Marisa Parrilla, Víctor Camino, María Sánchez, Juan Escudero, Enriqueta Llopis, José Ramón Giménez, Anahí Molinari, Fran Sanz, Magdalena Querol i Elías Pérez.

Com a número 33 tancarà la llista Marina Gilabert, una dona molt pròxima a Carmen Alborch que ha dirigit els seus interessos acadèmics i professionals cap a la coeducació en l’ensenyament secundari, segons el PSPV.

Des de 2016 és secretària de la Associació perla Coeducació del Pais Valencià i participa en la presa de decisions de diverses associacions feministes, a més d’haver publicat i prologat llibres vinculats a la cultura i l’educació.

Publicitat