jueves, 20 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

González Pons presidirà el congrés del PP de València

L'esdeveniment se celebra el pròxim cap de setmana i només es presenta María José Catalá per a presidir l'organització a la ciutat.

El president del Comité Organitzador del 13 Congrés del Partit Popular de la ciutat de València, Juan Carlos Caballero, ha anunciat al Comité Organitzador del Congrés (COC) ha proposat com a president de la cita al valencià: Esteban González Pons. “Serà el president d’este congrés èpic que marcarà el futur del nostre partit”. El president del COC ha assenyalat que este esdeveniment “rearmarà a l’organització de la ciutat i on María José Catalá, com a única candidata a la presidència, va posar-se al capdavant d’un partit guanyador. Serà l’avantsala al fet que l’elegisquen com a pròxima alcaldessa de València i tots els valencians guanyem amb un govern del Partit Popular. Continuarem escrivint junts la millor versió de nosaltres mateixos perquè el nostre partit és el que millor representa els interessos dels valencians”, ha indiciat.

Per part seua, María José Catalá ha valorat l’elecció d’Esteban González Pons com a president del 13 Congrés del PP de la ciutat de València: “És un orgull poder comptar com a president del Congrés amb Esteban González Pons, per a mi un gran amic, un referent, una persona que porta molts anys en política, que és el nostre valencià més internacional i una persona que sempre ha estat al costat de la ciutat de València i de tots els canvis i les transformacions que ha viscut la ciutat”.

El congrés se celebra el pròxim cap de setmana a l’auditori Santiago Grisolía del Museu de les Ciències Príncep Felip després de set anys sense una convocatòria d’esta naturalesa.

Últimas noticias

Contenido relacionado