Google dissenya un sistema per a evitar estafes en el taxi

El que no resoldrà Google és la conflictiva conversa que l'usuari haurà de tindre amb el taxista si ha detectat que l'està portant per un lloc inadequat; Google encara no l'ha inventat, caldrà esperar

La història dels taxistes que allarguen les rutes dels seus clients per a cobrar-los més són freqüents. Tots hem sospitat en alguna ocasió, sobretot quan viatgem, que els taxistes ens fan donar voltes innecessàries per a estafar-nos. Amb tot, no podem assegurar que es tracta d’una realitat provada.

Siga com siga, la veritat és que Google ha decidit atacar aquest tipus d’actituds creant una eina en Google Maps que permetrà saber si un taxista s’està allunyant de la ruta més ràpida en un mínim de 500 metres. Aquest nou sistema de l’empresa estatunidenca avisarà als usuaris si el conductor està prenent una ruta alternativa. Més enllà d’aconseguir que no ens estafen, el que pretén l’empresa amb aquest desenvolupament és fer els viatges més segurs.

Rovira  

Pot ser un bon sistema perquè els usuaris tinguen més seguretat a l’hora de prendre un taxi. El que no resoldrà Google és la conflictiva conversa que l’usuari haurà de tindre amb el taxista si ha detectat que l’està portant per un lloc inadequat; Google encara no l’ha inventat, caldrà esperar.

PublicitatJuega Limpio Orihuela