28.3 C
Valencia

Investigat per tindre 30 gossos lligats amb cadenes en una finca a Peníscola

La Guàrdia Civil està investigant a una persona com a suposat autor d'un delicte de maltractament animal ja que tenia en una caseta de camp a Peníscola a més de 30 gossos de caça lligats amb cadenes, un d'ells amb evidents signes de desnutrició i amb una pota amb necrosi.

- Publicitat -AVL

La Guàrdia Civil està investigant a una persona com a suposat autor d’un delicte de maltractament animal ja que tenia en una caseta de camp a Peníscola a més de 30 gossos de caça lligats amb cadenes, un d’ells amb evidents signes de desnutrició i amb una pota amb necrosi.

Segons han informat fonts de la comandància provincial, l’actuació la van iniciar agents del Seprona de Vinaròs que van localitzar una caseta de camp en el terme municipal de Peníscola, on van trobar a una trentena de gossos lligats amb cadenes al costat d’un bidó de ferro i restes de menjar com a pollastres i fins i tot una ovella, escampats per la superfície del terreny.

Entre els gossos van trobar a un podencoeivissenc lligat a un arbre amb evidents símptomes de desnutrició i amb la pota posterior en molt mal estat, amb una evident necrosi.

Els guàrdies civils van procedir a identificar i localitzar al propietari dels cans, el qual els utilitzava per a finalitats cinegètiques, i se li va instar perquè traslladara de forma urgent al gos malalt a un centre veterinari per al seu tractament.

Els guàrdies civils acusen aquest home de 42 anys d’un delicte a la protecció de la flora, fauna i animals domèstics, i han alçat actes, entregades en el jutjat de Vinaròs, en les quals es denuncien les irregularitats administratives observades en matèria d’animals de companyia davant la Conselleria de Medi Ambient de la província.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.

Detectats 2 brots de coronavirus a empreses de Castelló de la Plana

2 dels brots s'han donat a empreses locals.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa de Moixent

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 22 persones contagiades i 6 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià