Investigat per tindre 30 gossos lligats amb cadenes en una finca a Peníscola

La Guàrdia Civil està investigant a una persona com a suposat autor d'un delicte de maltractament animal ja que tenia en una caseta de camp a Peníscola a més de 30 gossos de caça lligats amb cadenes, un d'ells amb evidents signes de desnutrició i amb una pota amb necrosi.

Publicitat

La Guàrdia Civil està investigant a una persona com a suposat autor d’un delicte de maltractament animal ja que tenia en una caseta de camp a Peníscola a més de 30 gossos de caça lligats amb cadenes, un d’ells amb evidents signes de desnutrició i amb una pota amb necrosi.

Segons han informat fonts de la comandància provincial, l’actuació la van iniciar agents del Seprona de Vinaròs que van localitzar una caseta de camp en el terme municipal de Peníscola, on van trobar a una trentena de gossos lligats amb cadenes al costat d’un bidó de ferro i restes de menjar com a pollastres i fins i tot una ovella, escampats per la superfície del terreny.

PublicitatRovira  

Entre els gossos van trobar a un podencoeivissenc lligat a un arbre amb evidents símptomes de desnutrició i amb la pota posterior en molt mal estat, amb una evident necrosi.

Els guàrdies civils van procedir a identificar i localitzar al propietari dels cans, el qual els utilitzava per a finalitats cinegètiques, i se li va instar perquè traslladara de forma urgent al gos malalt a un centre veterinari per al seu tractament.

Els guàrdies civils acusen aquest home de 42 anys d’un delicte a la protecció de la flora, fauna i animals domèstics, i han alçat actes, entregades en el jutjat de Vinaròs, en les quals es denuncien les irregularitats administratives observades en matèria d’animals de companyia davant la Conselleria de Medi Ambient de la província.

PublicitatJuega Limpio Orihuela