18.9 C
Valencia

El Govern cancel·la els viatges del’Imserso durant un mes

El Consell de Ministres ha aprovat la suspensió dels viatges de l'Imserso durant un mes davant l'expansió del brot de coronavirus.

- Publicitat -AVL

El Ministre de Sanitat, Salvador Illa, ho ha anunciat així durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, i ha assenyalat que es tracta d’una mesura per a evitar desplaçaments del conjunt de població “fràgil pel que fa a este tipus de malaltia”.

Els primers grups de la temporada de l’Imserso 2019-2020 van començar a viatjar el mes de novembre passat i, segons la programació, continuaran fins a juny, encara que la majoria dels viatges es realitzaran abans del mes de maig.

Així mateix, el Govern ha decidit cancel·lar tots els vols des d’Itàlia a aeroports espanyols com a mesura extraordinària per a contenir l’expansió del coronavirus.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià