22.8 C
Valencia

El Govern obliga a rectificar a Correus amb l’adjudicació de màscares

Les organitzacions sindicals demanden, a més, guants i gels col·lectius i individuals perquè milers de treballadors i treballadores de l'empresa pública porten realitzant des del dilluns 16 de març les seues funcions sense l'Equip de Protecció Individual (EPI) bàsic.

- Publicitat -AVL

Després de les demandes de CCOO i UGT en Correus apel·lant a la protecció del seu personal, el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, ministeri regulador de Correus, ha aprovat l’adquisició de 2 milions de màscares per a la plantilla.

Esta decisió s’adopta en contra del criteri del president de Correus que dijous passat 19 de març es dirigia per carta als treballadors i treballadores as en la qual exposava: “Des del dilluns passat la xarxa disposa de guants i gels. Tota la nostra actuació està basada en les indicacions sanitàries que estem rebent. I estes indiquen que no és necessari l’ús de màscares”.

CCOO i UGT han ratllat al president de Correus de tindre una actitud irresponsable i agraeixen al Ministeri que atenga les reivindicacions de les organitzacions sindicals que busquen posar en el centre, la salut laboral de les persones que componen la empresa postal pública més gran del país i que estan prestant el servei públic encomanat arribant diàriament a milions de llars. Han exigit agilitat en l’aplicació i lliurament de les màscares amb l’únic objectiu de blindar la salut de la plantilla.

Sense mesures de protecció

Les organitzacions sindicals han reclamat amb urgència que es dote dels equips de protecció necessaris perquè encara milers de treballadors i treballadores no tenen EPI o no és l’adequat. Per tant, fan una crida al Govern perquè:

– Adeqüe l’activitat en Correus a la prestació de serveis públics bàsics i útils per a la ciutadania en la situació de crisi sanitària actual. Així mateix, han reclamat el cessament de l’activitat quan no es complisquen les mesures de protecció necessàries.

– Amb el personal i centres imprescindibles per a la prestació d’aqueixos serveis que es determinen.

– I amb la màxima protecció mitjançant mesures preventives que, assegurant la salut de tot el col·lectiu postal, contribuïsquen a trencar la cadena de contagis actual.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Rescaten a una bebé de 21 mesos després de caure en una piscina de Quart de Poblet

La xicoteta ha sigut traslladada a l'Hospital La Fe de València i, encara que quasi s'ofega, es troba estable

Castelló reparteix el llibre de la no-festa sense cap projecte fester a la vista

En un acte a l'aire lliure i aforament limitat i presència escasa, s'ha repartit el llibre de la Magdalena 2020 que va quedar suspesa.

Dimiteix Emilio Bouza, el portaveu del grup Covid-19 de la Comunitat de Madrid

"El que he vist estos dies m'obliga a renunciar"

Vila-real reactiva el servei d’autobús gratuït a l’UJI

El servei d'autobús gratuït a la Universitat Jaume I reprén la seua activitat habitual dilluns que ve 28 de setembre, coincidint amb...
- Advertisement -

: Valencià