Utilitzava una granja de porcs per a ocultar una plantació de marihuana a Requena

La granja tenia dos estades annexes a les quals s'accedia per una porta oculta situada a l'interior d'un armari

Agents de la Policia Nacional han detingut a la comarca valenciana d’Utiel-Requena a una persona com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric, després de descobrir 148 plantes de marihuana ocultes en una granja de porcs.

Les investigacions es van iniciar quan els agents van conéixer que una persona que treballava en la granja porcina utilitzava estes instal·lacions per a amagar una plantació de marihuana. Arran d’això, es va establir un dispositiu amb mesures de control i vigilància que va culminar amb el registre del lloc.

Dins de l’establiment ramader, els agents van descobrir un armari que en el fons del mateix tenia una porta oculta, que permetia l’accés a una habitació on es van localitzar tots els elements necessaris per a aconseguir la producció de la substància estupefaent en estar perfectament preparada amb diferents punts de connexió amb la línia elèctrica per a subministrar la llum necessària a les plantes, així com els llums de calor.

En esta mateixa inspecció, els agents van trobar que esta habitació de la granja comunicava amb un altre quart que allotjava tota la plantació de marihuana.

CatalanSpanish