Llíria entrega el premi ‘Gratia Maximilla’ a Concepción Martín Peñarrocha en la seua 4a edició

Amb motiu del 8 de març, s'han donat a conéixer també les persones guanyadores dels concursos de cartells i fotografia.

El 8 de març se celebra el Dia Internacional de la Dona Treballadora i, com cada any, l’Ajuntament de Llíria s’uneix a aquesta commemoració amb tota una sèrie d’activitats que busquen reivindicar la plena igualtat de drets entre els homes i les dones.

Dins dels actes al voltant d’aquesta celebració, l’Ajuntament de Llíria ha entregat el premi ‘Gratia Maximilla’ a Concepción Martín Peñarrocha, per la seua llarga trajectòria com a professional del sector agrícola. L’alcalde Manolo Civera, amb la presència de la regidores de l’àrea d’Igualtat i Polítiques Inclusives Mª Cruz García i Vallivana Murgui, ha fet lliurament d’aquest guardó que en la seua quarta edició ha volgut fer un reconeixement a la dona en l’àmbit de l’agricultura.

Rovira  

Concepción Martín porta tota una vida dedicada en el món del camp, en un sector majoritàriament masculí, no solament com a ofici, sinó també com a afició perquè, malgrat estar ja jubilada, continua acudint a l’horta cada dia.

Durant la seua dilatada trajectòria, s’ha encarregat de realitzar totes les tasques relacionades amb la producció, ampliant la seua formació amb cursos de degoteig, el maneig de les màquines i vehicles agrícoles i la renovació constant en els sistemes de venda dels productes agrícoles.

Guanyadores dels concursos de cartells i fotografia

Durant el mateix acte, s’han entregat també els guardons dels concursos de cartells i fotografia que l’àrea d’Igualtat i Polítiques Inclusives organitza amb motiu del 8 de març. En aquesta edició s’han presentat un total de 56 treballs entre els diferents certàmens.

Quant al XIX Concurs de Cartells les persones guanyadores en la modalitat A, per a participants de fins a 16 anys, han sigut Miriam Royo Salas, en la categoria Primera amb l’obra “Això no hauria de succeir”; i David ParedesRodríguez, en la categoria Local, pel seu treball “La dona ajuda el món”. En la modalitat B, per a persones majors de 16 anys, els guardonats han sigut María de Carmen Sanchís Belda i Francisco Andrés Boquera Sanz, en la categoria Primera i Local, respectivament, amb els treballs “Trenca Sostres” i “La força de la diversitat”.

D’altra banda, en el XIII Concurs de Fotografia, el jurat ha reconegut el treball “Activa-Creativa-Transformadora” de Rosa María Fernández Gallardo, amb el premi en la categoria Primera; i “Mare Terra” de Claudio Favio Treglia, en la categoria Local.

PublicitatJuega Limpio Orihuela