Grezzi desvetla que la cap de l’acomiadada en EMT pel frau firmava transferències malgrat estar de baixa

L'oposició anirà a la Inspecció de Treball per a comunicar la "irregularitat" i PSPV no descarta consultar-ho amb el sector

El president de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València i regidor de Mobilitat Sostenible en la ciutat, Giuseppe Grezzi, ha desvetlat este dijous que la cap de Gestió d’esta companyia pública, superior de la responsable d’administració acomiadada després de detectar-se el frau de quatre milions en esta entitat, firmava estant “de baixa maternal” transferències perquè l’activitat de l’empresa no quedara paralitzada.

No obstant açò, ha indicat que durant eixe període no estava pendent del correu electrònic. “De baixa maternal no havia d’estar pendent de l’email però seguia complint la tasca de firmar en línia transferències perquè això està vinculat a un DNI. Va delegar totes les tasques de tresoreria en el seu equip. Només va mantindre firma mancomunada”, ha exposat Grezzi durant el ple extraordinari de l’EMT celebrat aquesta jornada en el consistori a partir del frau detectat.

Grezzi s’ha pronunciat d’esta manera en resposta als arguments exposats en contra de la seua gestió al capdavant de l’EMT pels grups de l’oposició PP, Cs i Vox, que li han acusat d’aplicar “el ventilador”, d'”opacitat” i de “no informar” els partits que estan fora del govern local, PSPV i Compromís, i han qüestionat la seua continuïtat al capdavant de la companyia pública d’autobusos.

Les paraules del regidor de Mobilitat en el ple dient que una empleada de baixa maternal compleix funcions de treball des de la seua casa ha portat a PP i Cs a anunciar, tant durant el ple com en concloure, la seua decisió d’acudir a la Inspecció de Treball per a traslladar eixa circumstància.

CatalanSpanish