20:02 - miércoles, 21 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El Grup Impulsor del Fòrum Jove de Sagunt organitza la primera trobada per a iniciar el Pla Integral de Joventut 2016-2021

La Primera Trobada de Joves del municipi de Sagunt es va reunir en el Casal Jove dissabte passat. Esta proposta, que s’emmarca dins del treball del Grup Impulsor del Fòrum Jove de Sagunt, al costat de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament, té l’objectiu d’anar donant forma al Pla Integral de Joventut 2016-21 del municipi.

La trobada va començar a les sis de la vesprada amb un concert de rap a càrrec de Sépiol, una proposta musical acústica per part de Freak Frogs, a més d’un recital de poemes de Salomé Castro. Al voltant de seixanta persones van poder gaudir de les actuacions, així com del recital que es va desenvolupar en el hall del saló d’actes del Casal Jove, en un ambient distès i reivindicatiu.

Posteriorment, de sis a set de la vesprada, es va dur a terme la proposta del Grup Impulsor del Fòrum Jove de Sagunt, que va consistir a obrir un espai assembleari acompanyat d’un berenar de xocolata i bunyols. En este cas, els i les joves del Grup Impulsor van estar acompanyats del voltant de 45 persones, podent concretar propostes que responen a la detecció d’aquelles problemàtiques i necessitats que concerneixen els i les joves de Sagunt i del Port de Sagunt, i que han sigut elaborades a través d’un procés de diversos mesos de duració.

Per a finalitzar, la trobada va arreplegar la proposta musical Rap x Xiques, un concert que va començar a partir de les set de la vesprada i en el qual es va retre homenatge a la cantant Gata Cattana, que va morir inesperadament el dijous anterior i que tenia pensat participar en el concert.

Últimas noticias

Contenido relacionado