1:27 pm - Thursday, 28 May 2020

L’alcaldessa de Concentaina es reunix amb els grups polítics per explicar el projecte d’unificació del Bosco

- Publicidad -Reciplasa Vila-real

A la reunió del 15 d’octubre van assistir l’alcaldessa, la secretària de l’ajuntament i tots els representants polítics, excepte el portaveu del Col•lectiu 03820-Compromís. Allí es va explicar el plec de condicions que ha de regir la redacció del projecte d’unificació del Sant Joan Bosco i la direcció d’obra.

- Publicitat -AVL
- Publicidad -Coronavirus
- Publicidad -Escalante GVAMobilitat Matriculació
- Publicidad -CastelloTributs CaixaOntinyent Dival
- Publicidad -CoronavirusOnda mascarillas
- Publicidad -
Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.

A la reunió del 15 d’octubre van assistir l’alcaldessa de Cocentaina, la secretària de l’ajuntament i tots els representants polítics, excepte el portaveu del Col•lectiu 03820-Compromís. Allí es va explicar el plec de condicions que ha de regir la redacció del projecte d’unificació del Sant Joan Bosco i la direcció d’obra.

Mireia Estepa va convocar a tots els grups polítics el passat 8 d’octubre, a l’hora que compartia amb ells tota la documentació pertinent, que en aquests moments encara no és pública.

Durant l’encontre la regidora d’Educació va explicar tot el procés d’elaboració del plec: el 22 d’agost Conselleria va enviar les competències definitives per a la unificació de l’escola; el 29 del mateix mes la secretària ja havia preparat un primer esborrany que l’arquitecta municipal i la tècnica van revisar quan van tornar de vacances la segona setmana de setembre; l’11 de setembre es van reunir la secretària, les tècniques i l’alcaldessa per revisar el plec, reunió que es va repetir l’1 d’octubre per veure si les modificacions fetes durant la reunió estaven ben recollides al plec i, finalment, una setmana després s’acabava de redactar el plec definitiu que és el que Mireia Estepa va facilitar als grups polítics per aclarir els dubtes i recollir les seues impressions.

La regidora d’Educació comentava que «s’ha treballat a destall, en un temps rècord, amb aquest plec perquè la unificació del Bosco és prioritària i el nostre compromís amb la comunitat educativa és ferm» i afegia que «hem de ser conscients que és una obra importantíssima i complicada i que fer les coses bé comporta estudiar-les amb deteniment, no volem cap error per al futur».

El següent pas serà que el ple aprove el plec per poder iniciar la seua licitació, un procediment que durarà aproximadament dos mesos, ja que per la seua quantia econòmica i per la seua duració s’ha de publicar al Diari Oficial de la Unió Europea, per aquest motiu els terminis són més llargs que de costum.

«Si tot va bé tindrem adjudicada la direcció d’obra i la redacció del projecte per a principis de 2019, moment en què posarem en comunicació a l’arquitecte amb l’escola per recollir les seues propostes i que formen part del projecte, sempre que Conselleria ens ho permeta», comentava l’alcaldessa.

Esta publicació està disponible en : Valencià

Rovira

També te pot interessar

Últimes notícies

L’Alfàs sol·licita a Diputació la cessió del tram de la CV-753 ‘El Racó de l’Oix-N332 per l’Albir’

Tot amb la intenció de portar a bon terme diferents projectes en tramitació per a la millora de l'accessibilitat, mobilitat i seguretat en el terme municipal.

L’Ajuntament d’Onda implanta un servei gratuït per a digitalitzar les cartes dels establiments hostalers

El client podrà consultar el menú directament en el seu mòbil mitjançant l'escaneig d'un codi QR com a mesura preventiva

Els centres tindran ensenyament online i classes de fins a 10 alumnes en la Fase 2

En les etapes d'Educació Infantil i Especial, la Generalitat Valenciana ha decidit no obrir les aules.

La Diputació estudia fórmules per a ajudar al Gremi d’Artistes Fallers

El president, Toni Gaspar, es reuneix amb els responsables del col·lectiu per a escoltar les seues propostes i buscar vies de col·laboració que mitiguen la delicada situació que travessa el sector

Un autobús de l’EMT s’incendia en ple recorregut al Passeig de l’Albereda de València

Un autobús de l'EMT s'ha incendiat en ple recorregut de la Línia 16 a l'altura del Passeig de l'Albereda de València.

Esta publicació està disponible en : Valencià