Esteban Gual nou president de la Gestora de Gaiates

El nou president de la Gestora de Gaiates ha apel·lat al “treball dels 19 presidents per a lluitar i mantindre'ns units”.

87
Serà el primer debat que es puga seguir en la nova televisió pública valenciana.

Esteban Gual ha sigut triat president de la Gestora de Gaiates, després de presentar la seua candidatura per segona vegada, “per fi” ha aconseguit el seu somni.

En eixe moment, Gual va explicar que “el que desitge és obrir més les gaiates i fer que tinguen més repercussió, ja que és un col·lectiu que m’agrada el que representa, i els altres també ho han de conéixer”.

Amb aquest argument, Esteban Gual ha aconseguit que els 19 presidents de les Gaiates hagen dit ‘sí’ al president de la Gaiata 6 Fanal-Ravalet, perquè dirigisca l’ens durant dos anys en el transcurs d’una reunió on ha assistit una representació de la Junta de Festes però no de l’Ajuntament.

Membres de la Gaiata 6 han rebut a Gual, qui no ha pogut evitar l’emoció de les llàgrimes en aquest moment, en l’exterior del Palau de la Festa amb una traca, una pancarta on es llegia ‘Enhorabona presi’ i les bambolles de cava.

El nou president de la Gestora de Gaiates ha apel·lat al “treball dels 19 presidents per a lluitar i mantindre’ns units”. Ha transmés també les seues ganes de treballar per les Festes i ha donat gràcies a Carlos Chippirraz per la seua labor al capdavant de la Gestora.