Un valencià guanya més de 850.000 euros amb l’Eurojackpot de l’ONCE

La venedora afiliada a l'ONCE Isabel Morals Rei és qui ha venut el bitllet de l'Eurojackpot premiat amb 853.136,90 euros

Un valencià ha guanyat més de 850.000 euros amb l’Eurojackpot de l’ONCE, i s’ha quedat a un número de guanyar els 90 milions que hi havia en el pot del sorteig del 15 de juny, ha informat l’organització en un comunicat.

La venedora afiliada a l’ONCE Isabel Morals Rei és qui ha venut el bitllet de l’Eurojackpot premiat amb 853.136,90 euros, en la categoria de cinc números més un Sol.

Isabel, que és venedora de l’ONCE des de fa 25 anys i ha repartit quatre premis importants, s’ha mostrat “nerviosa i encantada” perquè el premi l’ha donat a persones que, habitualment, li compren els productes de joc responsable de l’ONCE a Benifaió (València), on té la seua zona de venda.

Entre els seus clients habituals es troben membres de la plantilla de Ford d’Almussafes, han destacat les mateixes fonts.

L’Eurojackpot de l’ONCE del 15 de juny també ha deixat un premi de 30.927,90 euros a Lugo, de mans del venedor Iván Menéndez Gutiérrez; i un altre d’amb la mateixa quantitat a Cadis, en un bitllet venut per Miguel Ángel Martínez Alcedo.

Aquests premis pertanyen a la categoria de cinc encerts.
A més, aquest sorteig de l’Eurojackpot ha deixat cinc premis de 3.019,10 euros en diverses localitats.

Per al divendres 22 de juny l’Eurojackpot de l’ONCE posa en joc un pot de 90 milions d’euros. EFE

Publicitat