La Guàrdia Civil celebra el Dia de la seua Patrona en la Plaça de l’Ajuntament d’Alacant

El Segon Tinent d'Alcalde, Manuel Villar, ha acompanyat a la Guàrdia Civil durant l'acte central de la Patrona de la Benemèrita, la Verge del Pilar.

Publicitat

El Segon Tinent d’Alcalde, Manuel Villar, ha acompanyat a la Guàrdia Civil durant l’acte central de la Patrona de la Benemèrita, la Verge del Pilar, que s’ha desenvolupat aquest matí en la Plaça de l’Ajuntament després de l’Eucaristia oficiada en la Cocatedral de Sant Nicolás. A la conclusió de l’acte de la Plaça de l’Ajuntament, els efectius de la Guàrdia Civil han realitzat la tradicional desfilada.

L’acte ha comptat amb la presència de la subdelegada del Govern, Araceli Poblador, i Coronel Cap de la Comandància de la Guàrdia Civil, José Hernández Mosquera, entre altres autoritats civils i militars. Així com dels regidors de l’equip de govern Lidia López, Julia Llopís, José Ramón González, Toño Peral, Antonio Manresa, Jose Luis Berenguer, Adrián SantosMaría Conejero i José Luis Berenguer.

PublicitatRovira  

Abans de la desfilada s’han imposat les condecoracions i mencions honorífiques, i s’ha realitzat l’homenatge als Guàrdies Civils que van donar la seua vida per Espanya i ha sigut interpretat l’Himne.

PublicitatJuega Limpio Orihuela