viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Guàrdia Civil confisca 3000 CDs i DVDs, dos ordinadors i peces falsificades

Amb està operació són més de 20 els detinguts per aquests delictes en la localitat de Cullera en aquest estiu

La Guàrdia Civil Cullera el passat 16 d’agost detenen a un home del qual es tenien sospites que s’estiguera dedicant a la distribució de CDs i DVDs, falsificats pel mateix en el seu habitatge de Cullera a manteros d’altres localitats properes
Per açò, es va iniciar l’operació “ARMARIUM” per part de la Guàrdia Civil de Cullera, a fi de poder localitzar i detenir a l’autor o autors d’aquests fets.
Fruit dels dispositius establits i de les perquisicions obtingudes pels components encarregats d’aquest operatiu es va poder detenir a està persona quan circulava amb una bicicleta i una motxilla de grans dimensions la qual la va tirar en veure als agents donant-se a la fugida. Sent detingut uns minuts més tard després d’un forcejament en una residència d’ancians on intente amagar-se.

Fase d’explotació
La fase d’explotació d’aquesta operació es realitze el dia 16 d’aquest mes quan els agents de la Guàrdia Civil van procedir a la detenció d’un home nacionalitat senegalesa per un delicte contra la propietat industrial i un altre delicte de desobediència greu als agents de l’autoritat.
Els agents han intervingut més de 3000 CDs i DVDs, dos ordinadors i premses falsificades per a la seua posterior venda.
Amb aquestes actuacions es pretén erradicar el comerç de còpies il·legals falsificades que interfereixen en el correcte funcionament dels llocs establits legalment.
Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Guàrdia de Sueca

Últimas noticias

Contenido relacionado