La Guàrdia Civil deté un home per envestir amb el seu vehicle a diverses persones a la porta d’un bar a Senyera

En el marc d'aquest operatiu, s'ha procedit a la detenció un home de 29 anys d'edat i nacionalitat espanyola per delictes d'homicidi en grau de temptativa, delicte de danys i contra la seguretat del trànsit.

Senyera

La Guàrdia Civil de Castelló de la Ribera va tenir coneixement d’un atropellament múltiple ocorregut cap a les 04:30 hores del passat dia 14 de gener on una persona havia encastat el seu vehicle contra diverses persones a la porta d’un local d’oci a la localitat de Senyera.

Per tot això, es va iniciar un operatiu per part d’agents de Villanueva de Castellon i Policia Judicial de Sueca per detenir aquesta persona i aclarir els fets. Fruit de les intenses gestions i del dispositiu de recerca per a la seva localització, s’ha pogut aturar aquest mateix dia sobre les 08:00 fins un home de 29 anys i de nacionalitat espanyola per la seva implicació en delictes d’homicidi en grau de temptativa i un delicte de danys.

Pel que sembla aquest fet es va desencadenar arran d’una discussió prèvia. El detingut va emprendre la marxa des de l’inici del carrer sobrepassant la marquesina exterior per impactar a gran velocitat amb les taules i cadires instal·lades a l’exterior i arribant a colpejar a un de les víctimes a les cames, causant-li greus lesions a les cames, per posteriorment fer marxa enrere, amb la finalitat de tornar a avançar sobre aquestes mateixes persones en comprovar que dues d’elles havien pogut esquivar-lo, impactant amb un vehicle estacionat als voltants causant-li danys en la part frontal.