domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Guàrdia Civil deté a Requena a un home que havia sostret un camió amb més de 70.000 euros en mercaderia

Agents del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil de València han detingut a un home de 30 anys al poc temps de sostraure un camió en el terme municipal de RIbarroja.

Cap a les 20.45 hores d’ahir un dispositiu compost per patrulles del Subsector de Trànsit i de la Comandància de la Guàrdia Civil de València es coordinen per a la detenció d’un conductor d’un camió articulat que prèviament havia sigut robat en l’àrea de servei del quilòmetre 340 de l’autovia d’A3 a Riba-roja de Túria.

L’eficàcia de les forces de seguretat de la Guàrdia Civil de València va donar com a resultat que pocs minuts després es procedira a interceptar el camió i posterior detenció del conductor del vehicle en el quilòmetre 283 de l’A3 de la localitat de Requena.

Realitzada la primera inspecció ocular, el vehicle presentava trencament del pany de la porta dreta i forçat el barret fort d’arrencada amb el pont realitzat per a posar la seua posada en marxa, contenint a l’interior del semiremolc una mercaderia valorada en més de 70.000 euros segons el propietari del vehicle.

Forces del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil de València van procedir a la detenció, d’un home de 30 anys i nacionalitat espanyola per tres presumptes delictes, un de robatori i ús de vehicle a motor, un altre de robatori amb força en les coses i un altre de seguretat viària per conduir un vehicle de motor amb la perduda de vigència de l’autorització administrativa per pèrdua total dels punts assignats.

El detingut també tenia dos assenyalaments de detenció, un per tràfic de drogues i un altre per un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar. En el dia de hui el detingut serà posat a la disposició de l’Autoritat Judicial de Requena. Núm. 1.

Últimas noticias

Contenido relacionado