Condemnat a tres anys de presó per atropellar a un guàrdia civil a Elda

L'Audiència d'Alacant confirma la sentència dictada per un jutjat penal per delicte d'atemptat amb instrument perillós.

La Secció Segona de l’Audiència Provincial d’Alacant ha confirmat la condemna a tres anys i un dia de presó imposada per un jutjat penal a un home que va atropellar a un guàrdia civil que li va donar l’alt en una xatarrería d’Elda.

Els fets van ocórrer el 2 de març de 2015, quan dos agents de l’Institut Armat que havien establit un dispositiu de vigilància van observar l’arribada d’un vehicle que començava a descarregar material en l’establiment.

Un dels guàrdies va donar l’alt als ocupants del cotxe perquè s’identificaren, però estos van muntar en el vehicle, van emprendre la fugida i van envestir a l’agent, qui va patir ferides de les quals va tardar a curar huit dies.

Un jutjat penal d’Alacant va condemnar l’any passat al conductor que va protagonitzar l’atropellament a una pena de tres anys i un dia de presó i a indemnitzar a la víctima amb 320 euros, com a autor d’un delicte d’atemptat amb instrument perillós. L’Audiència Provincial ha confirmat ara aqueixa sentència després de desestimar el recurs d’apel·lació presentat pel condemnat.