Guardonats per a la propera Gala de l’Esport de Cocentaina

El passat divendres 16 de novembre de 2018 va tindre lloc l’assemblea ordinària del Consell Local d’Esport de Cocentaina, on es va celebrar la votació per decidir els diferents guardonats de la propera Gala de l’Esport Contestà.

El passat divendres 16 de novembre de 2018 va tindre lloc l’assemblea ordinària del Consell Local d’Esport de Cocentaina, on es va celebrar la votació per decidir els diferents guardonats de la propera Gala de l’Esport Contestà.

El pròxim divendres 25 de gener de 2019 es celebrarà la 18ª Gala de l’Esport Contestà i l’esdeveniment tindrà lloc a les 20:15 hores al centre Cultural el Teular. Els guardonats han estat els següents:

Millor escola esportiva

  • “ESCOLA DEL JUDO CLUB COCENTAINA”, per la seua nombrosa activitat esportiva a aquesta darrera temporada, on els seus alumnes han participat en els Campionats
    Autonòmics, als Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, als Jocs Escolars de Formentera del Segura, a la Lliga Escolar de Castalla i fins i tot, a un torneig internacional celebrat a San Cipriano, França. En aquestes competicions aconsegueixen nombrosos podis, 6 medalles d’or i quedar campions com a millor escola a Formentera.

Millor Col·laborador Esportiu

  •  “ELISEO SÁNCHEZ JIMÉNEZ”, pel seu treball en la formació de nombroses generacions de jugadors d’hoquei, tant a Cocentaina com a altres localitats, inclús a nivell autonòmic en la seua època de seleccionador de la Comunitat Valenciana. Als 10 darrers anys, Eliseo ha estat el coordinador i entrenador del Hoquei Club Cocentaina.

Millor Esportista Veterà

  • “JUAN JOVER DOMÍNGUEZ”, per tota una vida dedicada a la pràctica del tennis, i on a dia de hui, encara el practica. Juan és un dels primers impulsors del tennis a Cocentaina, havent participat en totes i cadascuna de les 42 edicions celebrades de les 24Hores de tennis, des dels seus inicis pels anys 70.

Millor Club Esportiu

  • “EQUIPS JUVENIL I CADET DEL CD CONTESTANO”, pels seus respectius ascensos de categoria a la temporada passada. L’equip juvenil va recuperar la plaça a categoria preferent que va perdre l’any anterior, mentre que l’equip cadet va muntar a 1º Regional per primera vegada en la història del Club.

Millor Esportista Promesa

  • “JOSÉ SOLBES JORDÀ”, per la bona temporada 17/18 on ha sigut jugador titular a l’equip juvenil del Hércules CF a la Divisió d’Honor, i on ha format part en 8 partits del Hércules CF «B» a categoria preferent. També a debutat amb el primer equip d’aquest club (Segona Divisió B del futbol espanyol), realitzant la pretemporada i jugant diferents partits amistosos amb ells.

Millor Esportista

  • “EUSEBIO PASCUAL BONHOME”, per la seua gran temporada, on ha sigut guanyador de la Volta a Segovia, la Volta a Zamora, la Volta a l’Illa de Tenerife i la Clàssica de Aitzondo, pertanyent aquesta última prova a la Copa d’Espanya. Aquests i altres resultats li han valgut per a ocupar la 2ª posició al rànquing de la categoria Elit de la Federació Espanyola de Ciclisme.

A més, hi haurà diferents mencions d’honor per aniversaris més que importants, com son els 100 anys d’història del C.D. Contestano, i els 20 anys d’història del Ye Faky futbol sala.

CatalanSpanish