Guillamón: “Els plans d’emergència seguiran incomplets mentre segueixi tancat el parc de bombers del Grau”

El Grup Municipal Popular torna a reivindicar, després de més de dos anys insistint, que el parc de bombers del Grau torne a prestar servei.

“Resulta paradoxal comprovar que els qui van reclamar fins a la sacietat la seua reobertura estant en l’oposició, ara que governen i tenen la possibilitat de fer-ho s’hagen desentés per complet. Els plans d’emergència que anuncien PSOE i Compromís seguiran estant coixos mentre no s’atenga aquesta necessitat”, apunta el regidor popular, Vicente Guillamón.

“Lamentem que per al bipartit aquest parc de bombers del Grau no siga prou important, perquè si ho hagués estat, no estaríem encara reivindicant la seua operativitat”.
I apunta: “On han quedat les presses i la urgència que tenien quan estaven en l’oposició perquè el Grau pogués disposar d’una reguarda de bombers operatiu? Ja no enganyen a ningú, promeses, promeses, promeses que a l’hora de la veritat són incapaces de materialitzar”.

I no només és el parc de bombers el que roman tancat, també la Tinença d’Alcaldia del Grau.
Els populars demanen al bipartit que escolten als bombers i atenguen les seues recomanacions per garantir l’efectivitat de les seues actuacions i, d’aquesta manera, poder arribar abans a les emergències.

" "
CatalanSpanish