El guitarrista Pedro Navarro presenta l’espectacle que protagonitzarà a Nules

Nules ha acollit la presentació de l’espectacle que protagonitzarà el guitarrista internacional Pedro Navarro en les festes de la Soledat del proper any. Pedro Navarro ha destacat que va a presentar a la seua població natal un espectacle novedós pensat tant per als entesos i aficionats a la música com als que no.

L’acte ha servit per a fer un recorregut per tota la trajectòria professional del guitarrista. Cal recordar que l’última vegada que Pedro Navarro va actuar a Nules va ser a l’any 2014.

En la presentació de l’espectacle ha estat acompanyat de l’alcalde de Nules, David García i de la regidora de festes, Patricia Cascales.

Aquest acte s’emmarca en la programació de les festes patronals de la Soledat que aquest cap de setmana entren en la recta final amb actes taurins i musicals, principalment. Així, dissabte vesprada es soltarà un bou de la ramaderia de Lagunajanda i per la nit s’embolarà un bou de la ramaderia d’Antonio Bañuelos patrocinats per l’Ajuntament de Nules.

L’actuació dels grups Tequila i Tam Tam Go centraran la vetllada de dissabte al local de festes, a la que seguirà la música de la discomòbil d’Arturo Roger (ACTV) i Miguel Aparici (Falkata).

La música també serà la protagonista de l’última jornada festiva amb l’actuació de Miguel Ángel Martínez amb l’espectacle The Musical Show en el qual participaran Carmen Juan i Manuel Maestro.

ValenciàEspañol