La Conselleria d’Habitatge adjudica quatre habitatges socials a Canals

La Generalitat ha invertit 158.000 euros en la reparació d'habitatges i elements comuns en este municipi

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, per mitjà de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVHA), ha adjudicat quatre nous habitatges públics en el municipi valencià de Canals, que se sumen a les cinc ja cedides durant la present legislatura.

Aquests habitatges, que es trobaven en condicions d’inhabitabilitat, han estat ara reparades i posades a la disposició dels veïns de Canals que es trobaven en la llista de demandants d’habitatge d’aquest municipi.

En l’actualitat, EVHA gestiona a Canals un total de 29 habitatges socials.

Des de juliol de 2015, la Generalitat, amb la finalitat de millorar la situació del parc públic d’habitatges d’aquesta localitat, ha invertit 158.000 euros en la rehabilitació d’habitatges i millora d’espais comuns.

La directora general d’EVHA, Helena Beunza, ha insistit en el compromís del Govern valencià de garantir l’accés a l’habitatge públic a la ciutadania en risc de vulnerabilitat social. “Es tracta de complir amb la nostra vocació de servei públic perquè l’accés a l’habitatge siga un dret subjectiu, seguint l’establert en la Llei per la Funció Social de l’Habitatge”.

CatalanSpanish