25.6 C
Valencia

Habitatge prioritza l’accés als pàrquings al veïnat de Ciutat Vella de València

A ells es va sumar en 2017 la gestió del pàrquing de plaça Viriato-Velluters, anteriorment administrat per la Conselleria d'Hisenda. Aquest compta amb un total de 292 places, de les quals 234 són per a cotxes i 58 per a motocicletes

- Publicitat -AVL

La Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge, a través de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), facilita l’accés a l’aparcament al veïnat de Ciutat Vella de València mitjançant una nova resolució relativa a l’arrendament de places dels pàrquings que gestiona en el centre històric de València.

Aquesta mesura afecta els pàrquings de la plaça Centenar de la Ploma amb accés per carrer Baix, carrer Lope de Rueda i carrer Arolas. El reglament prioritza en les futures assignacions de places als residents en la zona i afegeix com a novetat la “homogeneïtzació” dels preus de l’arrendament, que s’estableixen en 70 euros mensuals per a automòbil enfront dels 100 euros que s’abonen en l’actualitat en la majoria de l’àrea. Pel que fa a les motocicletes, el lloguer és de 35 euros al mes.

Segons ha informat aquest departament en un comuniat, la Conselleria és “conscient” de la “dificultat” que suposa aparcar en aquesta zona de la ciutat i el “malestar” que açò genera als veïns. La nova resolució estipula que les places disponibles en règim de lloguer es destinaran, en primer lloc, a residents de la zona, ja siguen propietaris o arrendataris.

D’aquesta manera, EVha ha establit l’àrea d’influència de cada aparcament per a procedir a una assignació “justa” de les seues places. Una vegada esgotades les sol·licituds dels residents, podran assignar-se les places disponibles als no residents, “per rigorós ordre d’entrada”.

Si el pagament s’efectua en la modalitat d’anual, també s’estableixen baixades de preu: 756 euros per a automòbil i 384 euros per a motocicleta. EVha gestiona diversos aparcaments a Ciutat Vella i Velluters: 70 places de lloguer de cotxe i 21 per a motos en el pàrquing de Plaça Centenar de la Ploma amb accés per carrer Baix; en el del carrer Arola i sis en el del carrer Lope de Rueda.

A ells es va sumar en 2017 la gestió del pàrquing de plaça Viriato-Velluters, anteriorment administrat per la Conselleria d’Hisenda. Aquest compta amb un total de 292 places, de les quals 234 són per a cotxes i 58 per a motocicletes.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Un brot per contacte social deixa 3 contagiats de coronavirus més a l’Alcúdia

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR

Onda registra un brot de coronavirus per contacte social

La Comunitat Valenciana ha registrat en l'última jornada 621 nous contagis de coronavirus confirmats per prova PCR,

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’oci de Benimodo

Este brot afecta 8 persones, totes elles han donat positiu en les proves PCR i actualment guarden quarantena així com les persones amb les quals ha tingut un contacte pròxim.

Dos brots en Carlet per contacte social provoquen 15 positius més

Malgrat les mesures que Carlet ha imposat després de les no-festes. Esta localitat de la Ribera se situa en el punt de mira de Sanitat per l'alt volum de casos positius que té.

Teulada registra un brot de coronavirus per contacte social

Les persones que han donat positiu romanen confinades per ordre de la Conselleria de Sanitat.
- Advertisement -

: Valencià