Desallotjades tres habitatges a Xiva per una ensulsiada parcial després de caure el forjat

Bombers del Consorci de València han hagut de desallotjar tres habitatges de Xiva a València després que la deterioració del forjat d'una d'elles haja provocat l'ensulsiada parcial de les altres dos confrontants.

forjat

Bombers del Consorci de València han hagut de desallotjar tres habitatges de Xiva a València després que la deterioració del forjat d’una d’elles haja provocat l’ensulsiada parcial de les altres dos confrontants.

Fuentes del Consorci de València han informat que sobre les 14.30 hores d’ahir van ser alertats de la caiguda d’una paret d’un habitatge al carrer Jacinta Francés de Xiva.

Fins al lloc s’han desplaçat bombers de Xiva i de Requena, que en arribar han comprovat que estaven afectades tres habitatges que han sigut desallotjades pel risc d’ensulsiada, segons les fonts, que han indicat que no s’han produït danys personals.

Pel que sembla, segons les fonts, la deterioració del forjat d’una dels habitatges ha provocat l’ensulsiada parcial de les altres dos confrontants.

També han acudit al lloc membres de la Guàrdia Civil i responsables de l’Ajuntament de Xiva, que s’han fet càrrec de les persones desallotjades.

Publicitat