11:02 - miércoles, 28 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Confisquen haixix i marihuana en la platja d’Oliva

Dins dels serveis establits per a prevenir el tràfic i cultiu de substàncies estupefaents en la província de València, i en el marc del “Pla Operatiu de Resposta Policial al tràfic minorista i consum de Drogues en Zones, llocs i Locals d’Oci” la Guàrdia Civil ha detingut a quatre persones per tràfic de drogues en zones d’oci d’Oliva.

La Guàrdia Civil d’Oliva vènia investigant el possible consum i venda de substàncies estupefaents en zones d’oci.

Amb motiu de les recerques es va poder comprovar que es tractava de 4 homes que es dedicaven a la venda de substàncies estupefaents per les zones d’oci de localitats com Oliva, desplaçant-se per aquests llocs amb el vehicul d’un d’ells.

Fase d’explotació

La fase d’explotació d’aquest operatiu va transcórrer el passat dia 4 i 5 d’aquest mes de juliol i se salde amb la detenció de quatre homes d’edats compreses entre els 33 i 54 anys, tres d’ells de nacionalitat espanyola i la cambra de nacionalitat marroquina que era l’encarregat d’aconseguir aquestes substàncies per a la seua posterior venda. Per tot açò a aquestes 4 persones se’ls atribueix un delicte contra la salut publica (trafique de drogues).

En la inspecció realitzada pels agents en dos domicilis dels detinguts s’ha confiscat 40 kg d’haixix premsat, 1 kg de cogolls de marihuana, un vehicule, una bàscula, 6 telèfons mòbils i 840 euros en metàl·lic.

Les diligències han sigut lliurades al Jutjat d’Instrucció núm. 2 de Gandia.

Últimas noticias

Contenido relacionado