Desmantellat un punt de venda d’haixix i marihuana a Xirivella

 Al domicili acudien a comprar substàncies estupefaents menors d’edat

 El fill, menor d’edat, també venia substàncies estupefaents en el portal del domicili

Rovira  

 Molts dels compradors eren veïns de la zona

Agents de la Policia Nacional han desmantellat un punt de venda de, pel que sembla, haixix i marihuana a Xirivella i han detingut ahir de matinada a un pare i els seus dos fills, de 14, 23 i 50 anys, d’origen marroquí i espanyol, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues. Els agents van realitzar una entrada i registre en el domicili i van intervenir 71 grams de, pel que sembla, marihuana, una bàscula de precisió, diversos útils i efectes per a la manipulació de les substàncies estupefaents, 140 euros i una pistola simulada.

Les recerques es van iniciar a principis de juliol quan els policies van tenir coneixement de la possible existència d’un punt de venda de, pel que sembla, haixix i marihuana en un domicili de Xirivella.

Durant les recerques, els agents van esbrinar que a les vesprades acudien nombroses persones al portal del domicili i que després de contactar amb l’habitant del mateix es realitzava la venda de la substància estupefaent.

Continuant amb les recerques, els policies van observar que la venda de les substàncies es realitzava com si es tractara d’un establiment obert al públic, així com molts dels compradors eren pel que sembla veïns confrontants al domicili o de la zona.

Els agents van observar que al domicili acudien menors d’edat i que el sospitós pel qual sembla els subministrava de substàncies estupefaents, així com el seu fill, menor d’edat, també realitzava vendes als compradors en el portal de l’edifici.

Com a conseqüència de les recerques, els policies van realitzar una entrada i registre en el domicili on van detenir a un pare i els seus dos fills, un d’ells menor d’edat, així com van intervenir 71 grams de, pel que sembla, marihuana, una bàscula de precisió, diversos útils i efectes per a la manipulació de les substàncies estupefaents, 140 euros i una pistola simulada.

Els detinguts, dos d’ells amb antecedents policials, un ha passat a disposició judicial, mentre un altre després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial. El menor detingut va ser posat en llibertat.

PublicitatJuega Limpio Orihuela