09:03 - martes, 5 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

L’Autobús de “Hazte Oír” ja està en les immediacions de València

L’autobús amb de la formació “Hazte Oír” el missatge sobre la sexualitat ha arribat a una gasolinera de Quart de Poblet, on el mateix Ignacio Arsuaga ha convocat els mitjans, molt a prop de l’aeroport de Manises. El vehicle, que ja va ser immobilitzat en Madrid  i té prohibida les parades a València per les seues declaracions contra la transsexualitat, s’ha vist obligat a canviar la seua imatge exterior.

El president d’Hazte Oir, Ignacio Arsuaga, arriba a València amb un missatge clar: demanar als ciutadans que desperten i faça veure als polítics, que només pensen en vots, que no volen que els imposen la ideologia de gènere.

Arsuaga reitera que l’anomenat per ells “#ElBusDeLaLibertad” , emmarcat en la campanya de difusió i sensibilització social d’Hazteoir.org sobre la instrumentalització del sistema educatiu #ElLibroQueNoQuierenQueLeas, “no va contra ningú, no parla dels drets ni orientacions sexuals de ningú; només se centra en llibertat dels pares per a triar l’educació per als seus fills”.

Hazte Oír és una associació ultracatòlica fundada el 2001 i presidida per l’advocat Ignacio Arguaga. Es considera que l’associació està vinculada a la ultradreta, i és coneguda pel seu posicionament anti avortament i per les seves campanyes de difamació contra el col·lectiu LGBT i als moviments feministes. Segons la pròpia memòria de l’associació, compta amb aproximadament 7.000 socis i un pressupost d’uns 2,6 milions d’euros, provinents de quotes (1,6 milions), donatius (997.000 euros) i recaptacions en esdeveniments públics (17.000 euros). Segons un judge de Madrid, l’organització està relacionada amb El Yunque, una organització mexicana que promou l’homofòbia al seu país. Tot i això, l’anterior ministre Jorge Fernández Díaz va declarar l’entitat una associació d’utilitat pública el 7 de maig de 2013.

Últimas noticias

Contenido relacionado