L’Autobús de “Hazte Oír” ja està en les immediacions de València

L’autobús amb de la formació “Hazte Oír” el missatge sobre la sexualitat ha arribat a una gasolinera de Quart de Poblet, on el mateix Ignacio Arsuaga ha convocat els mitjans, molt a prop de l’aeroport de Manises. El vehicle, que ja va ser immobilitzat en Madrid  i té prohibida les parades a València per les seues declaracions contra la transsexualitat, s’ha vist obligat a canviar la seua imatge exterior.

El president d’Hazte Oir, Ignacio Arsuaga, arriba a València amb un missatge clar: demanar als ciutadans que desperten i faça veure als polítics, que només pensen en vots, que no volen que els imposen la ideologia de gènere.

Arsuaga reitera que l’anomenat per ells “#ElBusDeLaLibertad” , emmarcat en la campanya de difusió i sensibilització social d’Hazteoir.org sobre la instrumentalització del sistema educatiu #ElLibroQueNoQuierenQueLeas, “no va contra ningú, no parla dels drets ni orientacions sexuals de ningú; només se centra en llibertat dels pares per a triar l’educació per als seus fills”.

Hazte Oír és una associació ultracatòlica fundada el 2001 i presidida per l’advocat Ignacio Arguaga. Es considera que l’associació està vinculada a la ultradreta, i és coneguda pel seu posicionament anti avortament i per les seves campanyes de difamació contra el col·lectiu LGBT i als moviments feministes. Segons la pròpia memòria de l’associació, compta amb aproximadament 7.000 socis i un pressupost d’uns 2,6 milions d’euros, provinents de quotes (1,6 milions), donatius (997.000 euros) i recaptacions en esdeveniments públics (17.000 euros). Segons un judge de Madrid, l’organització està relacionada amb El Yunque, una organització mexicana que promou l’homofòbia al seu país. Tot i això, l’anterior ministre Jorge Fernández Díaz va declarar l’entitat una associació d’utilitat pública el 7 de maig de 2013.

CatalàEspañol