‘Hermandad Nacional Monarquica de España’ celebra el seu acte institucional per primera vegada a València

Com a esdeveniment central d'aquesta commemoració va tindre lloc la nit del dissabte l'Acte Institucional i Sopar de Gala en la Real Hípica de València, sopar a la qual van assistir prop de 150 persones entre dames i cavallers de la 'Hermandad' així com autoritats i persones de gran rellevància en la societat valenciana

Aquesta celebració encapçalada pel President Nacional de la Hermandad Sr. Francisco Rodriguez – Aguado Salas ha constat d’una sèrie d’esdeveniments dedicats a la commemoració del cinqué aniversari de la proclamació de S. M. el Rei D. Felipe VI com a Rei d’Espanya.

Entre els actes organitzats per la delegació valenciana figuren la visita al Palau de la Generalitat i al Museu de la Seda així com una exposició fotogràfica inèdita sobre la Monarquia Espanyola del fons fotogràfic personal de la família Perez Sanchis-Estal.

Rovira  

Com a esdeveniment central d’aquesta commemoració va tindre lloc la nit del dissabte l’Acte Institucional i Sopar de Gala en la Real Hípica de València, sopar a la qual van assistir prop de 150 persones entre dames i cavallers de la ‘Hermandad’ així com autoritats i persones de gran rellevància en la societat valenciana.

En aquest acte es van atorgar les condecoracions de la ‘Hermandad’ a aquelles personalitats que per mèrits i lleialtat a la Corona els fan mereixedors d’aquestes. D’aquesta manera la Gran Cruz de l’Orde al Mèrit de la Lleialtat Monàrquica ha recaigut en el Cardenal i Arquebisbe Emèrit de Madrid Sr. Antonio María Rouco Varela, guardó que recollia en el seu nom el Cardenal Arquebisbe de València Sr. Antonio Cañizares, també en Sr. Juan Noguera Merlé, VIII Marqués de Càceres amb grandesa d’Espanya, l’exministre Sr. Jorge Fernandez Diaz i el pintor realista i Acadèmic de la Reial Acadèmia de les Belles arts de Santa Isabel d’Hongria a Sevilla Sr. Augusto Ferrer Dalmau.

A més es van concedir les Medalles de l’Orde al Mèrit de la Germanor Nacional Monarquica d’Espanya a Soledad Hidalgo, a José María Amar, delegat de la Germanor a Granada i al president de la Delegació Valenciana, el famós periodista, poeta i columnista Ferran Garrido Machado.

Així mateix es va concedir la Creu de l’Orde al mèrit a la constància al servei de la Corona a la Vicepresidenta segona de la Germanor Ana Estevan i al Secretari Nacional d’Assessoria Jurídica de la mateixa Pedro José Bartolomé Fuentes.

Els actes van culminar amb una missa oficiada en la Catedral de València, amb una visita guiada a la Capella del Sant Calze i una cerimònia de benedicció de la ‘Hermandad Nacional Monarquica de España’.

Les direccions nacional i regional de la ‘Hermandad’ han qualificat de gran èxit l’organització d’aquests actes per la rellevància social aconseguida durant el cap de setmana, per l’afluència, la qualitat dels actes i la consolidació de la delegació valenciana com a referent de treball i dedicació.

PublicitatJuega Limpio Orihuela