Higinio Mateu concentra a la societat castellonenca per a la presentació del seu nou punt de moda

El dissenyador va comptar amb l'exclusivitat de la terrassa de la piràmide d'El Corte Inglés per a la singular presentació.

El jutjat investiga en esta causa la possible concurrència de responsabilitats penals per part de diverses persones que ostentaven càrrecs públics de la Generalitat, així com els responsables de diverses empreses privades

Ahir a les 19:00 no faltava ningú de la societat castellonenca en la primera planta d’El Corte Inglés de Castelló, que es va citar per a celebrar que la firma Higinio Mateu començara una nova etapa en la seua marca instal·lant els seus dissenys en la planta de moda de la gran superfície. Un gest que es va valorar a més, com primer pas significatiu en l’expansió nacional de la marca.

A la cita no van faltar cap persona del món de la moda que es van acostar a celebrar al costat del dissenyador un èxit que no només realça la figura d’Higinio Mateu com a dissenyador de referéncia. Sinó que fa que la moda castellonenca tinga un nou espai representatiu en el mercat nacional. A l’esdeveniment es van acostar moltes persones del món de la festa castellonera, al que està molt vinculat el dissenyador especialment gràcies a la seua parella, Javier Gimeno, qui actualment presideix la gaiata 17.

PublicitatAVL

Els representants polítics de Castelló també van celebrar amb Mateu l’éxit d’este pas com van ser el vicepresident de la diputació Vicent Sales, l’alcaldessa de la ciutat Amparo Marco i alguns membres de la corporació municipal.

Esta publicació està disponible en : Valencià