7.7 C
Valencia
6:48 pm - martes, 7 abril 2020
- Publicitat -Reciplasa

Hisenda convoca oposicions per a 530 places d’agents en l’Agència Tributària

- Publicidad -

Treball, Economia, CNMC i Foment també convoquen places.

- Publicitat -AVL
- Publicidad -Coronavirus CoronavirusDipCas Coronavirus_CS CoronavirusVLC CoronavirusBor CoronavirusAlcor CoronavirusReciplasa

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.

El Ministeri d’Hisenda ha convocat els processos selectius d’un total de 530 places per a ingrés pels sistemes d’accés lliure i promoció interna en el Cos General Administratiu de l’Administració de l’Estat, amb l’especialitat d’Agents de la Hisenda Pública. A més, els ministeris de Treball, Economia i Foment i la CNMC han llançat diferents convocatòries.

Així figura en una resolució de l’Agència Estatal d’Administració Tributària, publicada aquest dilluns en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), que arreplega la convocatòria de l’Oferta d’Ocupació Pública per a 2019, amb la finalitat d'”atendre les necessitats de personal de l’Agència Estatal d’Administració Tributària”.

La previsió sobre la durada màxima de la fase d’oposició del procés selectiu és de 12 mesos, celebrant-se el primer exercici en un termini màxim de quatre mesos des de la publicació d’aquesta convocatòria.

En concret, de les 530 places convocades, 400 són per al procés lliure, amb 24 vacants reservades per a persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%. Les altres 130 es convoquen per promoció interna, reservant-se set per a discapacitats.

Les places reservades per a persones amb discapacitat que queden sense cobrir en la promoció interna s’acumularan a les de l’accés general d’aquest sistema, mentre que les places desertes en el torn lliure de persones amb discapacitat no se sumaran a les del torn general.

Les persones que, com a conseqüència de la seua discapacitat, presenten especials dificultats per a la realització de les proves selectives, podran requerir “les adaptacions i els ajustos raonables de temps i mitjans oportuns de les proves del procés selectiu, havent de realitzar la petició en la sol·licitud de participació en la convocatòria”. Igualment, hauran d’aportar el dictamen tècnic facultatiu.

Conclosos els processos selectius, els aspirants que els hagueren superat i que hagen acreditat complir els requisits exigits seran nomenats funcionaris de carrera mitjançant resolució de la Secretaria d’Estat de Funció Pública, que es publicarà en el BOE, amb indicació de la destinació adjudicada.

PLACES EN TREBALL, ECONOMIA, FOMENT I CNMC

D’altra banda, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social ha publicat una altra resolució en el BOE per la qual convoca sis places en la direccions provincials de la Tresoreria General de la Seguretat Social d’Almeria, Badajoz, Girona, Màlaga, València i Ceuta.

Així mateix, el Ministeri d’Economia i Empresa convoca en una altra resolució 15 llocs de treball pel sistema de lliure designació, distribuïts en el gabinet tècnic de la Secretària General del Tresor i Finançament Territorial i la Direcció General del Tresor i Política Financera.

Al seu torn, la Comissió Nacional dels Mercats i la competència (CNMC) convoca el procés selectiu per a cobrir 17 places de personal laboral, amb un mes de termini per a la presentació de sol·licituds.

També el Ministeri de Foment també ha convocat la provisió d’un lloc de treball pel sistema de lliure designació, així com el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública una altra plaça de lliure de designació.

Rovira

També te pot interessar

Coronavirus CoronavirusDipCas Coronavirus_CS CoronavirusVLC CoronavirusBor CoronavirusAlcor CoronavirusReciplasa

Últimes notícies

Borriana repara la pasarel·la del Clot

Una pala mecànica i operaris reposen aquest matí la passarel·la de terra en la desembocadura del riu Anna, al Clot.

Publicacions de l’UJI ofereix més de 200 obres en descàrrega gratuïta

Publicacions de la Universitat Jaume I, l'editorial universitària de Castelló, creada juntament amb la institució el 1991, compta amb més d'un miler...

El Festival de Danses de l’Antiga Corona d’Aragó trasllada la seua 37a edició

La multitudinària cita a la plaça Major prevista per als dies 8 i 9 de maig s'ajorna "per responsabilitat".

Labora ofereix cursos gratuïts online a aturats i treballadors en situació d’ERTO

L'alumnat que supere aquesta formació online rebrà un diploma d'aprofitament en l'especialitat cursada.

L’OMS avisa que alguns tipus de màsqueres poden ser una font potencial d’infecció

D'altra banda, l'organisme de les Nacions Unides ha recordat que totes les màsqueres, de la mateixa manera que les bates, guants o ulleres s'han d'esterilitzar.