2:27 pm - Monday, 6 July 2020

Hisenda convoca oposicions per a 530 places d’agents en l’Agència Tributària

- Publicidad -Reciplasa

Treball, Economia, CNMC i Foment també convoquen places.

Coronavirus
Ars Volants
València
Borriana
- Publicidad -Benicassim

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

El Ministeri d’Hisenda ha convocat els processos selectius d’un total de 530 places per a ingrés pels sistemes d’accés lliure i promoció interna en el Cos General Administratiu de l’Administració de l’Estat, amb l’especialitat d’Agents de la Hisenda Pública. A més, els ministeris de Treball, Economia i Foment i la CNMC han llançat diferents convocatòries.

Així figura en una resolució de l’Agència Estatal d’Administració Tributària, publicada aquest dilluns en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), que arreplega la convocatòria de l’Oferta d’Ocupació Pública per a 2019, amb la finalitat d'”atendre les necessitats de personal de l’Agència Estatal d’Administració Tributària”.

La previsió sobre la durada màxima de la fase d’oposició del procés selectiu és de 12 mesos, celebrant-se el primer exercici en un termini màxim de quatre mesos des de la publicació d’aquesta convocatòria.

En concret, de les 530 places convocades, 400 són per al procés lliure, amb 24 vacants reservades per a persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%. Les altres 130 es convoquen per promoció interna, reservant-se set per a discapacitats.

Les places reservades per a persones amb discapacitat que queden sense cobrir en la promoció interna s’acumularan a les de l’accés general d’aquest sistema, mentre que les places desertes en el torn lliure de persones amb discapacitat no se sumaran a les del torn general.

Les persones que, com a conseqüència de la seua discapacitat, presenten especials dificultats per a la realització de les proves selectives, podran requerir “les adaptacions i els ajustos raonables de temps i mitjans oportuns de les proves del procés selectiu, havent de realitzar la petició en la sol·licitud de participació en la convocatòria”. Igualment, hauran d’aportar el dictamen tècnic facultatiu.

Conclosos els processos selectius, els aspirants que els hagueren superat i que hagen acreditat complir els requisits exigits seran nomenats funcionaris de carrera mitjançant resolució de la Secretaria d’Estat de Funció Pública, que es publicarà en el BOE, amb indicació de la destinació adjudicada.

PLACES EN TREBALL, ECONOMIA, FOMENT I CNMC

D’altra banda, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social ha publicat una altra resolució en el BOE per la qual convoca sis places en la direccions provincials de la Tresoreria General de la Seguretat Social d’Almeria, Badajoz, Girona, Màlaga, València i Ceuta.

Així mateix, el Ministeri d’Economia i Empresa convoca en una altra resolució 15 llocs de treball pel sistema de lliure designació, distribuïts en el gabinet tècnic de la Secretària General del Tresor i Finançament Territorial i la Direcció General del Tresor i Política Financera.

Al seu torn, la Comissió Nacional dels Mercats i la competència (CNMC) convoca el procés selectiu per a cobrir 17 places de personal laboral, amb un mes de termini per a la presentació de sol·licituds.

També el Ministeri de Foment també ha convocat la provisió d’un lloc de treball pel sistema de lliure designació, així com el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública una altra plaça de lliure de designació.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Les proves de la PAU es celebraran amb un protocol de seguretat “sense precedents”

La Conselleria d'Innovació ha preparat un subministrament d'un total de 33.545 mascaretes que es repartiran entre l'alumnat i al voltant de 3.090 unitats de gel hidroalcohòlic.

La Diputació de València protegeix l’Ermita del Remedio a Chelva

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, destaca "la reparació i adaptació de la zona per a minimitzar els riscos geològics".

La Policia Local de Peníscola tramita sancions per no portar la mascareta

Els agents de la Policia Local de Peníscola comencen a tramitar sancions a aquells vianants que, havent de complir les condicions per a dur-la, no porten mascareta.

L’UJI i Banco Santander ofereixen beques salari per a dones que es matriculen en graus científics

El termini per a sol·licitar-les finalitza el pròxim 7 d'agost de 2020.

Detecten una paparra transmissora del virus de Crimea-Congo en el Parc Central de València

Les paparres són les principals transmissores del virus de la febre Crimea-Congo.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià