22.4 C
Valencia

Hisenda convoca oposicions per a 530 places d’agents en l’Agència Tributària

Treball, Economia, CNMC i Foment també convoquen places.

- Publicitat -AVL

El Ministeri d’Hisenda ha convocat els processos selectius d’un total de 530 places per a ingrés pels sistemes d’accés lliure i promoció interna en el Cos General Administratiu de l’Administració de l’Estat, amb l’especialitat d’Agents de la Hisenda Pública. A més, els ministeris de Treball, Economia i Foment i la CNMC han llançat diferents convocatòries.

Així figura en una resolució de l’Agència Estatal d’Administració Tributària, publicada aquest dilluns en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), que arreplega la convocatòria de l’Oferta d’Ocupació Pública per a 2019, amb la finalitat d'”atendre les necessitats de personal de l’Agència Estatal d’Administració Tributària”.

La previsió sobre la durada màxima de la fase d’oposició del procés selectiu és de 12 mesos, celebrant-se el primer exercici en un termini màxim de quatre mesos des de la publicació d’aquesta convocatòria.

En concret, de les 530 places convocades, 400 són per al procés lliure, amb 24 vacants reservades per a persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%. Les altres 130 es convoquen per promoció interna, reservant-se set per a discapacitats.

Les places reservades per a persones amb discapacitat que queden sense cobrir en la promoció interna s’acumularan a les de l’accés general d’aquest sistema, mentre que les places desertes en el torn lliure de persones amb discapacitat no se sumaran a les del torn general.

Les persones que, com a conseqüència de la seua discapacitat, presenten especials dificultats per a la realització de les proves selectives, podran requerir “les adaptacions i els ajustos raonables de temps i mitjans oportuns de les proves del procés selectiu, havent de realitzar la petició en la sol·licitud de participació en la convocatòria”. Igualment, hauran d’aportar el dictamen tècnic facultatiu.

Conclosos els processos selectius, els aspirants que els hagueren superat i que hagen acreditat complir els requisits exigits seran nomenats funcionaris de carrera mitjançant resolució de la Secretaria d’Estat de Funció Pública, que es publicarà en el BOE, amb indicació de la destinació adjudicada.

PLACES EN TREBALL, ECONOMIA, FOMENT I CNMC

D’altra banda, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social ha publicat una altra resolució en el BOE per la qual convoca sis places en la direccions provincials de la Tresoreria General de la Seguretat Social d’Almeria, Badajoz, Girona, Màlaga, València i Ceuta.

Així mateix, el Ministeri d’Economia i Empresa convoca en una altra resolució 15 llocs de treball pel sistema de lliure designació, distribuïts en el gabinet tècnic de la Secretària General del Tresor i Finançament Territorial i la Direcció General del Tresor i Política Financera.

Al seu torn, la Comissió Nacional dels Mercats i la competència (CNMC) convoca el procés selectiu per a cobrir 17 places de personal laboral, amb un mes de termini per a la presentació de sol·licituds.

També el Ministeri de Foment també ha convocat la provisió d’un lloc de treball pel sistema de lliure designació, així com el Ministeri de Política Territorial i Funció Pública una altra plaça de lliure de designació.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,705FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià