Hisenda ha retornat ja a 440.000 contribuents de la Comunitat Valenciana 268 milions d’euros, un 12% més

A l'inici de la campanya presencial que arranca aquest dimarts amb un total de 20 oficines públiques, el doble que l'any passat, per a assistir els contribuents en la confecció de la declaració

L’Agència Tributària ha retornat ja a la Comunitat Valenciana més de 268 milions d’euros, després de mes i mig de campanya de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) corresponent a 2018, un 12% més que l’any passat per les mateixes dates, a un total de 440.803 contribuents, açò és, a un 9% més de declarants que en l’equador de la campanya anterior.

Així ho han avançat el delegat especial de l’Agència Estatal d’Administració Tributària a la Comunitat, Manuel J. Cabrera, i el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, a l’inici de la campanya presencial que arranca aquest dimarts amb un total de 20 oficines públiques, el doble que l’any passat, per a assistir els contribuents en la confecció de la declaració.

El conseller ha explicat que després del bon acolliment de l’any passat, s’ha decidit ampliar la presència d’oficines pròximes en llocs on no hi ha oficines de l’AEAT i especialment en comarques d’interior de més difícil accés. Soler, que s’ha mostrat “molt satisfet” de la col·laboració entre l’AEAT i l’Agència Tributària Valenciana (ATV), confia que aquest servici a la ciutadania encara “funcionarà millor” enguany.

CatalanSpanish